header foto header foto header foto header foto header foto
 

'AH&BC - Heren 1' in de kranten

In de pers Nieuws afbeelding

21-11Het is niet nieuw dat de Almeerse in de krant staat. Wel vaker staat er een artikel in de regionale pers. Maar ja, dan verschijnt er een artikel over de supportersvereniging Allyminati_ in NRC next.


Whow.... landelijke aandacht voor Almeerse! Afgelopen weekend verschenen er weer artikelen in de landelijk en regionale pers; ditmaal in Het Parool en de Volkskrant.


Lees verder

Uit de krant... (nouja, van het internet)

In de pers

17-11Gezien op de site van de Almere Vandaag...

Waterveld houdt hockeytalent in Almere
„Dankzij het waterveld hoeven onze talentvolle spelers niet meer naar clubs in Amsterdam of het Gooi om tophockey te kunnen spelen", verklaart voorzitter Mario Damen van de Almeerse Hockey Club de aanschaf van het nieuwe waterveld.


Lees verder

Laatste Hockeypagina in Almere Vandaag online

In de pers

21-5Klik op het Logo van Almere Vandaag in de linker kolom van de website om de laatste Hockeypagina van het seizoen te bekijken. Volgens de auteur van die pagina is het de leukste van het jaar. Met onder meer een foto van 'Long John Silver' die de piraten toespreekt vanaf 'de brug' van het schip en een foto-genieke 'Rijke Riek', na de prijsuitreiking van het Piratenweekend. Voor de spelfout in de

Lees verder

Almere Vandaag wordt Almere Morgen

In de pers

7-2 Net als de schrijver van dit bericht zult u misschien ook al drie keer de Almere Vandaag hebben doorgebladerd op zoek naar de pagina over Hockey. En haar niet hebben gevonden. Die zit er ook niet in. De Hockey pagina zal verschijnen in de editie van Almere Vandaag van vrijdag 8 februari, morgen dus.


Lees verder

Aftermovie HGW 2022 The Farm!

 

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MO14-1 - !Oefenwedstrijd Myra MO14-1
Datum zaterdag 11-2 Spelen 11:00

 

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A