header foto header foto header foto header foto header foto

Sleutels wedstrijdtafel

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

30-10De sleutels van de wedstrijdtafel lagen altijd achter de bar maar zijn nu zoek. Dit heeft tot gevolg dat we niet bij de EHBO-spullen en scheidsrechtersjasjes kunnen. Het is een sleutelbos aan een oranje keycord. Heb je deze sleutelbos gezien geef deze dan zo snel mogelijk af bij de bar.

Lees verder

Diensten wedstrijdtafel staan open om in te plannen.

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

1-9 Het seizoen gaat weer bijna van start en wij zijn blij dat we ook de wedstrijdtafel weer kunnen gaan bemannen. Gezien de huidige situatie willen wij de leden weer de mogelijkheid geven om door een dienst bij de wedstrijdtafel de borg terug te kunnen verdienen. Mocht de situatie veranderen dan kan het zijn dat we dit aan moeten passen, je wordt hiervan dan op de hoogte gebracht. Voor nu

Lees verder

Wij zoeken versterking!

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

4-9 Voor de vaste groep vrijwilligers van de wedstrijdtafel zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Wil jij de vrijwilligersborg voor het seizoen 2019 – 2020 terug verdienen door diensten te draaien bij de wedstrijdtafel, meld je dan aan. Bij de wedstrijdtafel ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van onze club en houd je overzicht over de dag (lopen de velden op tijd, zijn de

Lees verder

Inplannen Wedstrijdtafel Geopend

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

22-2Nieuwe wedstrijden, nieuwe kansen. Verdien je barborg terug met twee diensten aan de wedstrijdtafel! Om je voor een shift in te plannen, log je in op de site en onder CLUB en DIENSTEN. Daar kun je de beschikbare diensten kiezen en aanvinken. Voor meer informatie over de taken van de wedstrijdtafel, mail naar [email protected]

Lees verder

Wedstrijd afgelast.... en dan??

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

11-9Afgelopen zaterdag is er behoorlijk wat regen uit de lucht komen vallen. Zo ook in Loenen en daar is de wedstrijd van de meisjes B7 afgelast. En dan; wat moet je doen, hoe moet je dit als coach/begeleider registreren?

Lees verder

Kom jij het vaste team van de wedstrijdtafel versterken?

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

11-2 De wedstrijdtafel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die het team van de wedstrijdtafel permanent willen komen versterken.


Lees verder

Barborg terug verdienen?

Wedstrijdtafel

27-8 Kom de wedstrijdtafel versterken!
Vanaf zaterdag 6 sept. tot aan de herfstvakantie zijn er weer diensten beschikbaar. Om in te plannen log je in en onder het kopje Club-Diensten kun je de beste optie kiezen. Voor het terugverdienen van één barborg moeten twee diensten gedraaid worden.


Lees verder

Wedstrijdtafel weer in te plannen

Wedstrijdtafel

1-3Zaterdag aanstaande beginnen de wedstrijden na de winterstop weer. Je kan je inplannen in LISA voor een wedstrijdtafeldienst. Deze diensten tellen mee voor de barborg! Verder zijn we op zoek naar nieuwe leden van onze vaste wedstrijdtafelploeg. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar [email protected]

Lees verder

Wedstrijdtafel morgen

Wedstrijdtafel

2-11De wedstrijdtafel kan morgen nog wel wat hulp gebruiken. Wie meldt zich? Inplannen kan door in te loggen in Emma en dan naar "Wedstrijdtafel". Of stuur een mail naar [email protected]

Lees verder

Wedstrijdtafel zoekt vrijwilligers

Wedstrijdtafel

13-9 De wedstrijdtafel is op zaterdag het gezicht van de Almeerse: Teams en scheidsrechters melden zich er voor en na de wedstrijd. Mensen die lid willen worden vragen er om informatie. Als er iets fout gaat wordt via de tafel de EHBO ingeschakeld. Kortom: Zonder wedstrijdtafel wordt het erg lastig om alles goed te laten verlopen.

Lees verder

Wedstrijdtafel morgen

Wedstrijdtafel

7-9De wedstrijdtafel kan morgen nog wel wat versterking gebruiken, met name na 16.00. Kan je helpen? Plan je dan in via Emma. (En uiteraard telt dat mee voor het terugkrijgen van je vrijwilligersborg).

Lees verder

Wedstrijdtafel zoekt versterking

Wedstrijdtafel

29-8Voor de wedstrijdtafel op zaterdag zijn we op zoek naar mensen die: willen helpen met het maken van de planningen of samen met anderen de eindverantwoordelijkheid voor de zaterdag willen dragen of regelmatig achter de tafel willen zitten. (Combinaties zijn mogelijk) Heb je interesse of wil je meer weten? Mail dan naar [email protected]

Lees verder

U kunt zich weer inplannen voor de wedstrijdtafel!

Wedstrijdtafel

28-2 A.s. zaterdag starten we weer met de competitie. Dat betekent dat we uw hulp weer nodig hebben o.a. voor de wedstrijdtafel en EHBO. U kunt zich weer inplannen en natuurlijk verdient u uw vrijwilligersborg (nieuw woord voor barborg?) hiermee terug. En daarnaast het is gewoon leuk en je leert de mensen van de club een beetje kennen.


Lees verder

U kunt zich weer inplannen voor de wedstrijdtafel

Wedstrijdtafel

2-11U kunt zich weer inplannen voor de wedstrijdtafel. Uiteraard telt het mee voor de barborg. Daarnaast is het gewoon leuk en gezellig. En een leuke manier om mensen te ontmoeten. Je zit overigens altijd met een ervaren kracht, dus drempelangst hoef je niet te hebben. Kortom plan je in!

Lees verder

INPLANNEN WEDSTRIJDTAFEL

Wedstrijdtafel

27-2Nieuwe ronde, nieuwe kansen om je barborg terug te verdienen. Hoe? Log in op de site en plan jezelf in door eerst naar CLUB en daarna naar DIENSTEN te gaan.

Lees verder

Wedstrijdtafel: Inschrijving Geopend!!

Wedstrijdtafel

30-8 Nieuwe wedstrijden, nieuwe kansen. Verdien je barborg terug met twee diensten aan de wedstrijdtafel! Om je voor een shift in te plannen, log je in op de site en onder CLUB en DIENSTEN kun je de beschikbare diensten kiezen en aanvinken.      Voor meer informatie over de taken van de wedstrijdtafel, mail naar [email protected]

Lees verder

Wedstrijdtafel: Nieuwe wedstrijden, nieuwe kansen

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

18-2De wedstrijdtafel "shifts" voor de 2e helft van het veldseizoen staan in LISA. Je kunt je barborg terug verdienen met twee diensten aan de wedstrijdtafel!
Om je voor een shift in te plannen, log je in op de site en kijk je onder CLUB en DIENSTEN. Daar kun je de beschikbare diensten kiezen en aanvinken. 

Lees verder

Plan je dienst voor de wedstrijdtafel NU in!

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

9-3 Nieuwe wedstrijden, nieuwe kansen om de barborg met twee diensten aan de wedstrijdtafel terug te verdienen!
Om je voor een shift in te plannen, log je in op de site en onder CLUB en DIENSTEN kun je de beschikbare diensten kiezen en aanvinken. 
Voor meer informatie over de taken van de wedstrijdtafel, mail naar [email protected]

Lees verder

Barborg terugverdienen?

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

3-3 Nog een mogelijkheid om je barborg middels een dienst aan de wedstrijdtafel terug te verdienen! 2 diensten=1 barborg

Om je voor een shift in te plannen, log je in op de site en onder CLUB en DIENSTEN kun je de beschikbare diensten kiezen en aanvinken. Voor meer informatie over de taken van de wedstrijdtafel, mail naar  [email protected] 

Lees verder

De nieuwe wedstrijdtafel

Wedstrijdtafel Nieuws afbeelding

12-2Dit is 'm dan!
Het nieuwe zenuwcentrum van de club op de zaterdag en zondag.
Daar wil je toch achter de tafel zitten!
Is het geen plaatje?

Lees verder

Voor de winterstop (een deel van) de barborg terugverdienen?

Wedstrijdtafel

29-10Kom de wedstrijdtafel versterken! Inplannen kan via EMMA.

Lees verder

Vrijwilligersborg verdienen?

Wedstrijdtafel

3-9 Samen met de competitie start ook de wedstrijdtafel zijn activiteiten weer. 10 september hebben we nog een plekje vrij. U kunt zich weer inplannen en natuurlijk verdient u uw vrijwilligersborg hiermee terug. En daarnaast het is gewoon leuk en je leert de mensen van de club een beetje kennen. Tevens is er ook nog een plekje over voor de bar.


Lees verder

Wie kan zaterdagmiddag de wedstrijdtafel bemensen!!!!

Wedstrijdtafel

10-3Zoals de titel al aangeeft. Wie kan er zaterdagmiddag een paar uurtjes de wedstrijdtafel bemensen. U verdiend daarmee uw barborg terug, het is gezellig en u leert de club eens op een andere manier kennen. Daarnaast is achtervang bereikbaar.


Lees verder

Wie helpt ons uit de brand ?

Wedstrijdtafel

3-3A.s. zaterdagmiddag staan er nog twee plaatsen open voor de wedstrijdtafel. Wie heeft er nog tijd en zin zich hiervoor in te plannen. Het zou echt jammer zijn als we onze teams en gastteams niet op Almeers waardige manier kunnen ontvangen!


Lees verder

Uw hulp is hard nodig a.s. zaterdag!!!!!!

Wedstrijdtafel

11-11Noodkreet!!!!   Dit doen we niet vaak maar is nu echt nodig. De Wedstrijdtafel, EHBO en de Bar kan niet zonder uw hulp. Alstublieft plan u in, dan slapen er weer een heleboel coordinatoren een stuk rustiger.

Lees verder

Inplannen wedstrijdtafel weer mogelijk!

Wedstrijdtafel

9-11Ook voor de wedstrijdtafel kunt u zich tot aan de winterstop weer inplannen. Natuurlijk verdien je hiermee je barborg terug en het is nog leuk om te doen ook.

Lees verder

Wedstrijdformulieren

Wedstrijdtafel

9-11Regelmatig krijgen wij wedstrijdformulieren binnen welke onvolledig zijn ingevuld. Sinds kort is de KNHB hier streng mee geworden en staat hier een (geld)boete tegenover, deze boete zal doorberekend worden aan het lid / team.   Graag verzoek ik jullie om even de tijd te nemen bij het invullen van het wedstrijdformulier.   Denk er hierbij aan dat alle velden bovenaan ingevuld zijn;

Lees verder

 
 

Heren I

Were Di Tilburg - Heren I
Datum zondag 13-3 Spelen n.n.b.

Dames I

HCQZ - Dames I
Datum zondag 6-3 Spelen n.n.b.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A