header foto header foto header foto header foto header foto
 

Europees kampioenschap hockey [UPDATE]

Hockey op TV Nieuws afbeelding

22-8Van zaterdag 20 tot en met zondag 28 augustus vindt in het Warsteiner Hockeypark in Mönchengladbach, Duitsland het EK hockey voor mannen en vrouwen plaats.
Op deze pagina zal dagelijks de uitslagen worden bijgehouden.
Zaterdag 20 aug. 12:00 uur Nederland - Azerbeidzjan (v) 8-0

Lees verder

Nederlandse dames en heren starten met Spelen 2012

Hockey op TV

29-7De hockeydames starten vandaag hun eerste wedstrijd tegen België, de heren beginnen morgen tegen India. We wensen de Nederlandse teams veel succes en plezier toe. Hoe ver denk jij dat de Oranjedames komen?

Lees verder

POLL: Hoe gaan de Oranjedames het doen tijdens de Spelen?

Hockey op TV

17-6De selectie is bekend. Wat denk jij? Hoe gaan de dames van het Nederlands Hockeyelftal het doen tijdens de Olympische Spelen? Doe mee met de poll via deze link.

Lees verder

De Nooijer en Taekema terug in Oranje

Hockey op TV

23-3Hockeyers Teun de Nooijer en Taeke Taekema keren terug in het Nederlands hockeyelftal. De twee boegbeelden van het Nederlandse mannenhockey keren binnenkort terug in de olympische trainingsgroep, meldt hockey.nl.


Lees verder

VANDAAG: Noa (MD1) in Tros [email protected]

Hockey op TV Nieuws afbeelding

15-1Voor in de agenda: zondagochtend 8:40 uur neemt Noa (Meisjes D1) het op in Tros [email protected] (Ned. 3) om zo vaak mogelijk een hockeybal hoog te houden. Er is momenteel nog geen record gevestigd, dus het is Noa's taak om meteen zo hoog mogelijk in te zetten.
Hoe vaak Noa de bal kan hooghouden zie je a.s. zondag.

Lees verder

CT - Spanje ten koste van Nederland naar finale

Hockey op TV

10-12 Van hockey.nl: De Nederlandse hockeymannen spelen zondag niet de finale van de Champions Trophy. Oranje werd zaterdag met 1-3 verslagen door Spanje, dat het nu in de eindstrijd mag opnemen tegen Australië. Nederland en Nieuw-Zeeland strijden om het brons. 

Lees verder

Champions Trophy 2011

Hockey op TV

5-12 Van 3 tot en met 11 december vindt in Auckland, Nieuw-Zeeland de Champions Trophy voor mannen plaats. Nederland is ingedeeld in poule B met Duitsland, Zuid-Korea en het gastland. In poule A strijden titelverdediger Australie, Groot-Brittannie, Spanje en Pakistan om een plaats in de finalegroep. 

Lees verder

Heren verliezen finale EK

Hockey op TV

28-8Duitsland was beter. En wonnen ze dus, met 4-2. 

Lees verder

Nederlandse hockeydames Europees kampioen

Hockey op TV Nieuws afbeelding

27-8De Nederlandse hockeydames blijven Europees kampioen. In de finale in en tegen Duitsland wonnen de dames de wedstrijd met 3-0. Agliotti, Hoog en Welten scoorden voor de Nederlandse ploeg. Het vorige Europees kampioenschap was in 2009 te Amstelveen.

Lees verder

Heren ook in finale EK

Hockey op TV

27-8Gisterenavond won Nederland met enige moeite van de Belgen. Het eerste doelpunt van Nederland kwam van 'onze' Valentin Verga. Er werd met 4-2 gewonnen. De finale zondag is tegen Duitsland.


Lees verder

ORANJE DAMES IN FINALE EK

Hockey op TV

25-8Het Nederlands dameselftal heeft zojuist de finale bereikt van de Europese Kampioenschappen. Engeland werd met 2-0 verslagen. De finale is zaterdag.
De heren spelen morgen om 18:30 uur in de halve finale tegen België. Als ze deze wedstrijd winnen spelen ze a.s. zondag de finale.

Lees verder

Omroep Flevoland: Hockeyploeg gaat voor promotiepoule

Hockey op TV

6-8 ''Het eerste team van de Almeerse Hockey Club wil dit jaar een plek in de promotiepoule afdwingen. 
De competitie is dit jaar anders van opzet. In een voorcompetitie moet het team zich plaatsen bij de beste acht ploegen in de overgangsklasse. Met de nieuwe trainer Christian Cavallet is De Almeerse de voorbereiding op het seizoen begonnen. 


Lees verder

Euro Hockey League

Hockey op TV

25-4Dit paasweekend vinden de kwartfinales plaats van de Euro Hockey League (EHL) en vandaag is de Nederlandse topper tussen Bloemendaal en Oranje Zwart. Je zou natuurlijk vandaag naar de meubelboulevard kunnen gaan of een nieuwe auto kunnen gaan kopen, maar in de tuin op de laptop vanaf 14:30 naar deze topper kijken is beter. Surf naar www.ehlhockey.tv/live en bekijk daar de wedstrijd (of als

Lees verder

Dit weekend: Hockey op TV

Hockey op TV Nieuws afbeelding

9-10 NET 5 zend ook dit jaar weer de Euro Hockey League (EHL) uit. De wedstrijden van de drie Nederlandse clubs Amsterdam, Rotterdam en regerend kampioen Bloemendaal worden rechtstreeks uitgezonden. Daarnaast wordt er verslag gedaan van de belangrijkste overige wedstrijden die gespeeld zijn.

Oud-international Minke Booij verzorgt de presentatie van de uitzendingen.


Lees verder

Let's Dance

Hockey op TV

3-10Vanavond doen de heren van het Nederlands Hockeyteam mee aan het RTL-programma Let's Dance. Ditmaal wordt er niet gezwoegd op een veld, maar staan ze vol glitter en glamour op het podium. Voor Kika doen Marcel Balkestein, Jeroen Hertzberger, Robbert Kemperman, Floris Evers, Rogier Hofman, Laurens Docherty, Jaap Stockmann en Wouter Jolie namelijk mee.


Lees verder

ff een update!

Hockey op TV

26-8Eventjes een update wat betreft het EK hockey wat al de hele week bezig is in Amsterdam. De Nederlanders doen het erg goed. Vandaag wonnen de mannen met 6-0 van Frankrijk. De dames gisteren zelfs met 9-0 van Rusland. Het programma voor de komende dagen (halve finales) is als volgt;


Lees verder

EK Hockey volgen via het internet!

Hockey op TV Nieuws afbeelding

21-8Naast het EK G Hockey op onze club vindt er vanaf morgen tot volgende week zondag in Amsterdam het EK Hockey plaats. Mocht je daarvoor kaarten hebben, heel veel plezier! Maar mocht je nou geen kaarten hebben dan kun je vanuit je luie stoel de wedstrijden volgen. Klik hier om de wedstrijden van de Nederlandse ploegen live te zien!


Lees verder

EHL hockey

Hockey op TV Nieuws afbeelding

27-5Komend weekend 30 en 31 mei weer EHL tophockey in Rotterdam waar onder andere Bloemendaal en Rotterdam spelen om de titel. Het programma is beschikbaar op http://www.hoofdklassehockey.nl/hehl.html. De wedstrijden worden uitgezonden op TV. Zelf gaan kijken kan natuurlijk ook.


Lees verder

Euro Hockey League 10-11 mei live op televisie

Hockey op TV

25-4In de Euro Hockey League strijden 24 mannenteams uit twaalf verschillende landen in vijf speelrondes om de Europese titel. Euro Hockey League is zaterdag 10 en zondag 11 mei vanaf 11.45 te zien bij NET 5. NET 5 zendt de EHL live uit, waarbij de clubs HGC en Rotterdam Nederland vertegenwoordigen. De nieuwe Europese competitie vervangt de huidige Europa Cup I en II. NET 5 heeft de eer om de halve

Lees verder

Aftermovie HGW 2022 The Farm!

 

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MO14-1 - !Oefenwedstrijd Myra MO14-1
Datum zaterdag 11-2 Spelen 11:00

 

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A