header foto header foto header foto header foto header foto

Team in de Spotlight - MB8

Jeugdredactie

21-10 De Almeerse Hockey Club telt 57 jeugdteams, waarbij ieder team een uniek team is. In alle klassen, van tophockey tot breedtehockey, maken alle teams het samen gezellig. Wij zetten elke week een jeugdteam in de spotlight die op sportief vlak opvalt, of om een andere reden tussen de andere teams uitspringt.


Lees verder

Team in de Spotlight - MA1

Jeugdredactie

12-10 De Almeerse Hockey Club telt 57 jeugdteams, waarbij ieder team een uniek team is. In alle klassen, van tophockey tot breedtehockey, maken alle teams het samen gezellig. Wij zetten elke week een jeugdteam in de spotlight die op sportief vlak opvalt, of om een andere reden tussen de andere teams uitspringt.  

Lees verder

Team in de Spotlight - MB4

Jeugdredactie

4-10 De Almeerse Hockey Club telt 57 jeugdteams, waarbij ieder team een uniek team is. In alle klassen, van tophockey tot breedtehockey, maken alle teams het samen gezellig. Wij zetten elke week een jeugdteam in de spotlight die op sportief vlak opvalt, of om een andere reden tussen de andere teams uitspringt.

Lees verder

Thuisfluiters en jeugdfluiters

Jeugdredactie

30-9 Je hebt thuisfluiters en jeugdfluiters. Eens per 2 weken stellen wij een fanatieke of opvallende scheidrechter aan je voor. De scheidsrechters in deze serie spelen zelf nog in de jeugd of zitten net in de senioren, ze fluiten dus leeftijdsgenoten.

Deze keer staat Jori Faber in de spotlight. Jori is 17 jaar en speelt in de Heren 6.

Lees verder

Team in de Spotlight

Jeugdredactie

28-9Vanaf volgende week komt er een nieuwe serie op de website: Team in de Spotlight. In deze wekelijkse serie komt iedere week een jeugdteam aan bod die in die week positief is opgevallen, door bijvoorbeeld positieve resultaten of een opmerkelijke actie.


Lees verder

Thuisfluiters en jeugdfluiters

Jeugdredactie

18-9 Je hebt thuisfluiters en jeugdfluiters. Eens per 2 weken stellen wij een fanatieke of opvallende scheidrechter aan je voor. De scheidsrechters in deze serie spelen zelf nog in de jeugd of zitten net in de senioren, ze fluiten dus leeftijdsgenoten.


Lees verder

Thuisfluiters en jeugdfluiters

Jeugdredactie

2-9Vanaf vandaag zal de Jeugdredactie (onderdeel van het Jeugdbestuur) elke 2 weken een jeugdfluiter in de spotlight zetten. Deze week de eerste...


Lees verder

Jeugdredactie

Jeugdredactie

25-3Ook zulke mooie verhalen/stukjes schrijven als Jade of Myrthe? Vind je dat op de website van de Almeerse meer informatie voor en door de jeugd mag staan? Zit je in de ABC-jeugd? Meld je dan aan voor de jeugdredactie van de Almeerse Hockeyclub. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]!


Lees verder

Paasweekend 2008

Jeugdredactie

24-3Eindelijk was het zover! Een internationaal paastoernooi. Het afgelopen weekend hebben de MB1 en de MB2 van Almere het opgenomen tegen Ierse meisjes en hebben de JB1 en de JB2 van Almere het opgenomen tegen Ierse jongens, Canadese jongens, Engelse jongens en de jongens van Pinoké.

Lees verder

Analyse en aanbevelingen

Jeugdredactie

18-2 Een hockeyweekend voorbij. Gewonnen en ook verloren. Hier een analyse. Tijdens de trainingen leren we: de dummy, aanval over rechts, aanval over links, overspelen, 2 tegen 1, slalommen, enzovoorts. We kunnen het. En als het er echt op aankomt, gebruiken we het niet. Als tegen een sterkere tegenstander wordt gespeeld is vooral een sterke verdedeging nodig. Hierbij komt het 2 tegen 1

Lees verder

 
 

Heren I

Were Di Tilburg - Heren I
Datum zondag 13-3 Spelen n.n.b.

Dames I

HCQZ - Dames I
Datum zondag 6-3 Spelen n.n.b.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A