header foto header foto header foto header foto header foto
 

Dames Veteranen A zoekt versterking op de zondag!

Senioren Nieuws afbeelding

17-8Heb je hockey ervaring en zou jij het leuk vinden om op de zondag ons team te komen versterken? Ook al kan je niet elke week? 

Lees verder

H2 Kampioen!!

Senioren Nieuws afbeelding

3-6Heren 2 is op de laatste speeldag toch nog kampioen geworden in de Reserve Overgangsklasse en promoveert daarmee naar de Reserve Hoofdklasse. Koploper Pinoke H5 verslikte zich namelijk onverwacht in Myra H2 en onze mannen deden wat ze moesten doen, uit met 0-2 winnen van Pinoke H4. Gefeliciteerd Mannen!!!

Lees verder

HJ1 Vice-Landskampioen Jong Senioren!!

Senioren Nieuws afbeelding

27-6 Op 24 juni speelde HJ1 het landskampioenschap voor jong senioren op Amersfoort. Ingedeeld in een poule met Alliance (landskampioen van 2016-2017), Hudito, IJssel, Venlo en Den Bosch, was plaatsing voor de finale nog niet eenvoudig. Alleen de eerste plaats in de poule gaf recht op de finale. Eenmaal gestart tegen Venlo en Den Bosch stond na de tweede ronde de hele poule met elkaar gelijk op 2

Lees verder

Trimmers zoeken Keeper(s)!!!

Senioren Nieuws afbeelding

21-5De trimmers van de Almeerse zijn op zoek naar een keeper voor het komende seizoen. Geïnteresseerd? Lees dan verder in de bijlage......

Lees verder

Dames Veteranen op zoek naar Versterking!!

Senioren Nieuws afbeelding

20-4 Hoe je je ideale dinsdagochtend invult? Wat dacht je van beginnen met een lekker kopje koffie. Daarna speel je een leuk en sportief potje hockey en je eindigt de ochtend met een gezellige lunch in het clubhuis samen met de tegenstander.

Lees verder

Heren 2 om 12:00 uur in Finale Districtskampioenschappen!!

Senioren Nieuws afbeelding

28-1 Heren 2 heeft zich geplaatst voor de finale van de districtskampioenschappen Zaal voor reserveteams. Deze wedstrijd wordt vanmiddag om 12:00 gespeeld in onze eigen Topsporthal. De tegenstander is Kampong Heren 2. De winnaar van dit duel plaatst zich voor het NK voor reserveteams.   Vervolgens speelt Dames 1 om 14:00 uur in sporthal Olympiakwartier de halve finale van de

Lees verder

'WE WANT YOU!'

Senioren Nieuws afbeelding

28-6 Dames Veteranen zijn op zoek naar nieuwe speelsters. De Almeerse heeft heel veel jeugdteams, een aantal senioren teams, maar daarnaast ook een paar veteranen teams; dinsdagochtend veterinnen en op zondag 2 heren en 1 dames team.  

Lees verder

Je hebt kampioenen en je hebt jH1

Senioren Nieuws afbeelding

19-6Jong Heren 1 was al kampioen geworden vanuit hun poule. "Nou lekker voor ze" horen we jullie al denken, "dan word je toch ook gewoon zaterdag gehuldigd..."

Maar nee hoor! Zaterdag 24 juni speelt jong Heren 1 voor de landstitel NK Jong Senioren, in Amersfoort.

Speelschema:

Lees verder

Dames Jong 1 gefeliciteerd!

Senioren Nieuws afbeelding

21-5Een fantastische middag is het geworden voor de Dames Jong 1. De dames speelden tegen Hurley en gingen de rust in met een achterstand. De tweede helft wisten de dames, met ondersteuning van een uitzinnig publiek, terug te komen en eindigde de wedstrijd met een gelijkspel. Dat was genoeg. Dames Jong 1 is kampioen! Gefeliciteerd!

Lees verder

Instuif trainingen

Senioren Nieuws afbeelding

14-2 Voor iedereen bij de senioren teams die echt niet meer kan wachten (en dat snappen wij, na een lang zaalhockey seizoen) is er instuif trainingen. 

Woensdag 15 en 22 februari kan je vanaf 20.00 uur terecht op een van de velden, bij voorkeur KG1 en/of KG4. Uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Verdeling in goed overleg. 

Lees verder

Heren 5 AKA Team LISA Zaalkampioen!!

Senioren

13-2 Heren 5 (also known as Team LISA) is zonder puntverlies zaalkampioen geworden in de altijd lastige poule A van de 5e klasse. Verrassend is dat niet als je de indrukkende lijst met namen van het begeleidingsteam ziet! Met Rop Struik als stagespeler, Nick van Leeuwen als begeleider van de ballenkinderen, Koen Vierveijzer als webmaster, Jarro Put als LCO, Jesper Put als Fysio, Jim Bourke als

Lees verder

Dames Veteranen A Zaalkampioen!!

Senioren Nieuws afbeelding

13-2Met 33 punten uit 12 wedstrijden en een doelsaldo van +38 zijn de dames Veteranen A overtuigend kampioen geworden. Proficiat dames!

Lees verder

MONSTERZEGE jH1

Senioren Nieuws afbeelding

25-5JH1 boekte zondag een monsterscore in haar uitwedstrijd tegen HIC! Maar liefst 0-18 was de eindstand.


Lees verder

Trimmers starten goed na winterstop…

Senioren Nieuws afbeelding

9-3  
Maandagavond 7 maart stond de eerste wedstrijd van het Trimteam weer op de agenda. Deze keer uit tegen Weesp mochten ze kennismaken met het nieuwe clubhuis en het nieuwe veld. 

Lees verder

Zomeravond hockey

Senioren Nieuws afbeelding

15-6 Meer als voldoende enthousiaste reacties op de terugkeer van het Zomeravond hockey op Almeerse. Maar ook meteen opmerkingen als: "waarom niet op dinsdag? dat zijn we gewend!" 
Daar zit iets in, wij hebben de data meteen aangepast:

Lees verder

JH1 4de plek bij Landskampioenschap Jong Senioren

Senioren Nieuws afbeelding

15-6De mannen van Jong Heren 1 speelde gisteren in Heemstede om het landskampioenschap Jong Senioren. In de laatste wedstrijd greep JH1 net naast de 3de plek.

Toch een mooie prestatie: 4de plaats in het Landskampioenschap Jong Senioren Gefeliciteerd!Lees verder

Landskampioenschap voor Jong Senioren

Senioren Nieuws afbeelding

14-6 Zondag 14 juni wordt het Landskampioenschap voor Jong Senioren gespeeld op de velden van MHC Alliance in Heemstede.  Uit het hele land komen Heren- en Damesteams strijden om de titel ‘Landskampioen Jong Senioren 2014-2015’.


Lees verder

KAMPIOENSWEDSTRIJD HEREN 2

Senioren Nieuws afbeelding

30-5Zondag 12.15 uur speelt Heren 2 de kampioenswedstrijd tegen Amsterdam 7.
Heren 2 is al gepromoveerd naar de reserve Hoofdklasse.

Kom kijken en deze mannen feliciteren met deze bijzonder mooie prestatie!

Lees verder

HEREN 2 KAMPIOEN!!

Senioren Nieuws afbeelding

17-5 Vandaag hebben de mannen een stevige overwinning behaald op VVV. Directe concurrent Amsterdam H7 verliest en daardoor gaan onze Heren 2 Reserve Hoofdklasse spelen. Het hoogste podium voor de reserve teams.

Gefeliciteerd mannen!


Lees verder

Vandaag Superrrr Sunday!!!

Senioren Nieuws afbeelding

29-11Vandaag is het Superrrr Sunday op de Almeerse en helaas alweer de laatste speeldag op het veld van dit jaar. Dames 1 start om 10:00 uur met het versieren van cupcakes (je kunt je hier nog voor opgeven) en treedt om 12:45 uur aan tegen HCM uit Arnhem. Heren 1 gaat om 14:45 uur de strijd aan met Breda om de 3e plek in de poule. Op 2 teams na spelen verder alle seniorenteams thuis. Het

Lees verder

Zondag Uitslagen!

Senioren

23-11 Dames 1 speelt vandaag thuis om 12:45 uur de topper tegen de nummer 2 van de poule, EHV. Heren 1 gaat op bezoek bij HBS in Bloemendaal en Heren 2 gaat het gevecht aan met Amsterdam om de koppositie. Wij zijn benieuwd naar alle uitslagen van onze seniorenteams. Komt u maarrr.......


Lees verder

Uitslagen Zondaghockey !!!

Senioren

2-11We schrijven zondag 2 november en het zonnetje schijnt nog steeds; Opnieuw prachtig hockeyweer. Dames 1 speelt vandaag uit tegen Arnhem. Om 14:45 speelt Heren 1 thuis tegen Klein Zwitserland. Wij zijn zeer benieuwd naar de uitslagen van al onze Seniorenteams. Komt u maar......


Lees verder

Aanstelling Roger Rosner

Senioren

26-6 Het bestuur is blij om te kunnen melden dat Roger Rosner is aangesteld.
Roger zal zich gaan inzetten voor de trimmers, de jong senioren (18-22 jaar) en de senioren breedteteams.


Lees verder

Dames 4 Kampioen!

Senioren Nieuws afbeelding

1-6Dames 4 is zondag kampioen geworden door Nijkerk D1 met 3-2 te verslaan. En met dit kampioenschap komt natuurlijk de welverdiende promotie naar de Res. 4e Klasse. Gefeliciteerd dames!!

Lees verder

Resultaten Zondag

Senioren Nieuws afbeelding

13-4 Dames 1 heeft op bezoek bij Voordaan verloren met 2-0. Met nog 2 wedstrijden te gaan is het spelen van Play-outs nu een feit. Heren 1 heeft dit weekend ook geen punten gescoord. Thuis werd met 2-0 verloren van SCHC. Gezien het wedstrijdbeeld hadden de heren meer verdiend. De voorsprong op Amersfoort bedraagt nog wel 2 punten. Klik op onderstaande link voor een samenvatting van deze

Lees verder

Vier "oud" Almeerders in de EHL

Senioren Nieuws afbeelding

31-3Maandag is er weer een nieuwe ronde in de EHL. Voor het eerst doen er 4 "oud" Almeerse spelers mee. Op 2e paasdag spelen Valentin Verga en Nicky Leijs met Amsterdam en Wouter en Stijn Jolie met Bloemendaal in het Amsterdamse Bos. Echt iets om trots op te zijn. Kijk voor meer informatie op: www.ehlhockey.tv
Veel succes jongens!Lees verder

De Almeerse thuis- en uitshirts zijn er weer!

Senioren Nieuws afbeelding

14-3 Vanaf afgelopen weekend kunnen de nieuwe clubshirts gekocht worden bij sport 2000 in Almere. Het nieuwe shirt is een sublimatie shirt. Dat betekent dat de kleuren en logo's in het shirt zijn geperst. Hierdoor is het beter te wassen en is het draagcomfort uitstekend.  

Lees verder

Zondag start digitaal wedstrijdformulier senioren

Senioren Nieuws afbeelding

17-11 Deze zondag gaan wij meedoen met het digitaal wedstrijdformulier voor de senioren.   Vrijdag is er een mailing uitgegaan naar alle ondersteuning welke digitaal gaan en vanaf nu kan de spelerslijst al ingevuld worden. Het digitaal wedstrijdformulier kan geheel digitaal ingevuld worden (per telefoon, computer, tablet etc) en vervangt het huidige papieren formulier.   De

Lees verder

Arjan Jolie hoofdtrainer Dames 1

Senioren Nieuws afbeelding

11-4 Almere, 11 april 2012 - Met ingang van seizoen 2012-2013, wordt Arjan Jolie hoofdtrainer van Dames 1 van de Almeerse Hockey Club. In dit nieuwe seizoen is het doel van Dames 1, om te promoveren naar de Overgangsklasse, een van de hoogste landelijke klassen in het hockey.


Lees verder

Fluiten of een bardienst tijdens de Veteranendag a.s. zondag 29 augustus

Senioren

26-8Heb je zondag niets te doen en wil je graag een fluitbeurt verdienen of wil je achter de bar helpen meld je dan aan in EMMA bij BAS of LARS. Heren en dames Veteranen spelen diverse oefenwedstrijden.

Lees verder

Trimhockey Event 2010 bij de Almeerse

Senioren Nieuws afbeelding

16-11op zondag 21 maart 2010 organiseert de Almeerse HC de lente editie van het Almeers Trimhockey Event 2010. Een groot trimhockey toernooi voor zowel mixed trimhockeyteams als ook een aparte competitie voor vrouwenteams (mama hockey).

Lees verder

Indeling Heren II

Senioren

7-7 Reserve 1e klasse

Almere H2, Amersfoort H4; Amsterdam H6; DSHC 2; Groen Geel H2; HDM H5; Hurley H4; Kampong H5; Overbos H2; Pinoke H5; Rotterdam H6; SCHC H4


Lees verder

Zondag Uitslagen !!

Senioren

16-11Op Dames 1 na (uit tegen Ede) spelen alle seniorenteams vandaag thuis. Het wordt dus gezellig druk op de Almeerse. Om 14:45 uur neemt Heren 1 het op tegen Oss. We zijn zoals elke week reuze benieuwd naar de uitslagen. Komt u maarrrr.....

Lees verder

Hockeyweekend - Uitslagentopic Senioren

Senioren

28-9Het zonnetje schijnt; Prachtig hockeyweer. Dames 1 speelt vandaag om 12:45 uur uit tegen Leusden. Om 14:45 speelt Heren 1 in Groenekan de topper tegen Voordaan. Wij zijn zeer benieuwd naar de uitslagen (evt. tussenstanden) van al onze Seniorenteams. Komt u maar......

Lees verder

SUPERRRR SUNDAY - Uitslagentopic!

Senioren Nieuws afbeelding

21-9 Alle seniorenteams spelen vandaag thuis. Vandaag op het hoofdmenu: Om 12.45 uur Dames 1 tegen HC Ares uit Apeldoorn. Aansluitend speelt Heren 1 om 14.45 tegen Laren!!!
Wie komt er met de uitslagen?
Lees verder

Trimhockeytoernooi Zondag 23 maart 2014

Senioren Nieuws afbeelding

21-3Zondag 23 maart aanstaande is er vanaf 13:00 uur een trimhockeytoernooi op de Almeerse HockeyClub.  Het toernooi staat voor gezellig hockeyen met elkaar op recreatief niveau. Misschien een leuk moment om eens te komen kijken naar wat trimhockey inhoudt en of het iets voor u is. Het toernooi heeft het thema film, er zullen dus grote sterren kunnen rondlopen !


Lees verder

Uitslagen Zondaghockey !!!

Senioren

9-11Dames 1 speelt vandaag thuis om 12:45 uur tegen de Groninger Studs. Heren 1 gaat op bezoek bij Union. Maar wij zijn natuurlijk benieuwd naar de uitslagen van al onze seniorenteams. Komt u maarrr....

Lees verder

DJ3 alweer Kampioen!!

Senioren Nieuws afbeelding

18-6 DJ3 heeft een fantastisch seizoen achter de rug. Nadat de meiden reeds herfstkampioen en zaalkampioen waren geworden hebben ze vorig weekend ook het veldseizoen als kampioen afgesloten. Kortom een ware tripple! 

Lees verder

Dames 3 Kampioen!!

Senioren Nieuws afbeelding

29-5 Dames 3 is onder de bezielende leiding van Frits V. kampioen geworden door zondag met 1-4 te winnen op HBS. Met nog 2 wedstrijden te gaan en 10 punten voorsprong zijn de dames niet meer in te halen. Van harte gefeliciteerd!!! Is jouw team ook kampioen geworden of wil je gewoon iets leuks delen met de hele club stuur dan een foto met korte omschrijving naar

Lees verder

Vanavond om 20:30 uur: Instuiftraining Trimmers

Senioren Nieuws afbeelding

24-5 Vanavond om 20:30 uur ben je van harte welkom op dè instuif-training van de Almeerse Trimmers. Man, vrouw, beginnend hockeyer of meer ervaren hockeyer, jong of ietsje ouder, iedereen is vanavond van harte welkom. De training zal worden verzorgd door Heren I spelers Robin Herweijer en Justin Klop. Kom een balletje meeslaan en laat je verrassen door de gezelligheid, zowel op het veld als

Lees verder

Getraind, Gewonnen of...

Senioren Nieuws afbeelding

13-5Zondag is de dag van de kabouters, de G-Hockeyers, de Dames en de Heren Senioren, maar ook van de Veteranen & Veterinnen. We kunnen ze zien op de Almeerse, maar ook daarbuiten. Dus wil je ze aanmoedigen, en ben je niet op de Almeerse: er is vandaag keuze genoeg. Zo kun je onze spelers ook aan het werk zien in Amstelveen, Haarlem,  Houten, Lelystad, Maarssen, Mijdrecht of Utrecht.

Lees verder

Gespeeld? Wat hebben jullie gedaan?

Senioren Nieuws afbeelding

6-5Deze zondag moesten vijf Seniorenteams aantreden en hadden onze G-Hockeyers een training. Uiteraard zijn we ook nu weer nieuwsgierig naar de uitslagen van de gespeelde wedstrijden. Wie durft de uitslag te vertellen?

Lees verder

DJ3 Zaalkampioen !!

Senioren Nieuws afbeelding

22-2Lekker warm de zaal in, daar hadden we met zijn allen wel zin in. Een hecht team van 11 gemotiveerde meiden gingen er lekker tegenaan. Het een na het andere doelpunt werd gescoord. Al snel werd duidelijk dat de strijd tussen Eemvallei en de Almeerse zou gaan. Tijdens de een na laatste speelronde stond de kraker tegen Eemvallei DJ2 op het programma. De wedstrijd van het seizoen en wat werd er van

Lees verder

Wedstrijdverslag NK Jong Senioren

Senioren Nieuws afbeelding

26-6 Zaterdag hebben wij mee mogen doen aan het NK Jong Senioren. We hadden ons, ondanks de een zware tegenslag (3 punten in mindering), geplaatst. Nadat JH1 in het seizoen 2014-2015 4e was geworden en vorig jaar 2e (finale verloren van Rood-Wit), was er maar één doel: landskampioen worden.

Lees verder

#FNHN 1 april Proud to be Vout - met DJ1

Senioren Nieuws afbeelding

31-3Almeerse DJ1 pakt 1 april uit tijdens ‪#‎FNHN‬ mét gastoptreden van DJ Wouter & DJ Thomas. Vanaf 22.00 uur. Alvast in de stemming komen? Dat hedde Gij goed gedaan....... https://goo.gl/JQJ4sj

Lees verder

Aantal wedstrijden afgelast zondag 13-10-2013

Senioren Nieuws afbeelding

13-10 Gezien de hevige regenval hebben alle velden last van wateroverlast.
Veld 1,3,4 en 5 zijn voorlopig niet bespeelbaar. Rond 12:15 uur zal een nieuwe keuring worden gedaan.   Op dit moment is alles afgelast behalve heren2, dames 2 en heren 1

Lees verder

Senioren: Concept pouleindeling bekend

Senioren Nieuws afbeelding

28-6 De concept pouleindeling voor de senioren is bekend, voor vragen neem contact op met [email protected]   Klik hier voor de concept pouleindeling voor de senioren(behalve Vet B)

Lees verder

Promotie Heren Vet A

Senioren

12-5De promotie van Heren Vet A naar de 1e klasse is een feit.
Gefeliciteerd!

Lees verder

Alle thuiswedstrijden 10-03 afgelast

Senioren Nieuws afbeelding

10-3 Alle thuiswedstrijden van vandaag zijn afgelast.   De gehele accommodatie is ook gesloten. Fijne zondag allemaal!   Zijn er vragen, laat het gerust weten via [email protected]    

Lees verder

Goede resultaten in de senioren

Senioren Nieuws afbeelding

26-11 Naast dames 1 gaan de volgende seniorenteams ook enorm goed dit seizoen: Heren 4 (3e in de poule) Heren vet A (2e in de poule) Heren 3 (1e in de poule).   Daarnaast heeft dames 4 ook goed de smaak te pakken richting de top in de poule. Ga zo door.

Lees verder

Rustige zondag, Heren I 14:45 uur thuis tegen hdm

Senioren

7-10Bijna alle seniorenteams spelen uit; Heren II mag naar Delft, Dames I naar Beverwijk (Overbos). Dames II speelt wel thuis, tegen Pinoke D4. Dames IV speelt thuis tegen USHC D10. En Heren I, jawel, om 14:45 uur thuis tegen hdm. Een regelrechte kraker op weg naar plaatsing voor de promotiepoule.


Lees verder

Dames Vet Dinsdag kampioen middels shoot-outs

Senioren Nieuws afbeelding

26-9Onze Dames Veterinnen Dinsdag zijn op het WUT (warming up toernooi) in Abcoude door shoot-outs kampioen geworden. Gefeliciteerd!

Lees verder

De Argentina Mummy's komen op bezoek!

Senioren

3-9 De Argentijnse dames spelen twee wedstrijden deze week. We beginnen op donderdag 6 september. Om 10:30 uur spelen ze tegen de Dinsdag Veterinnen. 

Lees verder

Senioren Instuiftrainingen

Senioren

11-7 Vanaf deze week is er zes weken lang op woensdag een instuiftraining voor alle senioren, trimmers en veteranen die zin hebben om deze zomer nog lekker door te hockeyen!
  Waar? Op veld 3 en 4, eventueel 5.
     Hoe laat? Van 20.30-22.00 uur.
 
Wanneer?

Lees verder

Poule-indeling Heren 1 en Dames 1

Senioren

29-6Heren 1 is ingedeeld met de volgende tegenstanders: Cartouche, HBS, hdm, Hudito en Oss. Dames 1 bij Alkmaar, Amstelveen, AMVJ, Athena, Gooische, HBS, Houten, Myra, Overbos, USHC en VVV.

Dames 2 bij Amsterdam D3, Craeyenhout D2, Gooische D2, Groen Geel D2, HIC D3, Hurley D4, Kampong D5, Leonidas D2, Pinoke D4, Spandersbosch D2 en USHC D2.


Lees verder

Uitslagen Dames 1/Heren 1

Senioren

13-5Dames 1 verliest met 2-5 van Myra. Heren 1 wint met 3-2 van Voordaan.
Heren 1 heeft zich met de overwinning op Voordaan geselecteerd voor een ticket voor de play-offs. Donderdag speelt Heren 1 om 15:00 uur tegen Schaerweijde H1.

Lees verder

Verlies Heren 1, Dames 1 wint, Dames 2 wint!

Senioren

1-4Dames 1 heeft vandaag een negatieve reeks doorbroken; uit werd met 2-1 gewonnen van Qui Vive. Een minder goede dag voor Heren 1, concurrent Tilburg versloeg onze heren met 3-0. Heren 2 verliest uit bij Kampong, maar Dames 2 wint van nummer 2 HBS. Lekker bezig dames. 

Lees verder

60+ hockey op de Almeerse

Senioren Nieuws afbeelding

6-3Vandaag zijn er voor de tweede keer 18 landelijke 60+ teams op de Almeerse voor hun jaarlijkse gezellige toernooi. 
Goed te zien dat hockey en de derde helft niet aan leeftijd gebonden zijn. Simol zal ze vandaag voorzien van lunch en "borrel". De laatste schijnt het gezelligste en belangrijkste te zijn....

Lees verder

Hockeyzondag

Senioren

4-12Met alleen maar uitwedstrijden, hoewel, een klein wedstrijdje blijft thuis: Heren 1 tegen dhm. Om 14:45 uur. De afsluiting van het veldseizoen. En uw gedicht is toch al af.

Lees verder

Zondag hockeydag

Senioren

27-11Een gezellige drukte op de Almeerse Hockey Club vandaag: alle teams - behalve Heren 1 - spelen thuis. Een lijstje van wedstrijden die u niet mag missen: Heren 2 - Rotterdam H2 om 11:00 uur Dames 1 - Alkmaar D1 om 12:45 uur Dames 5 - IJsseloever D6 om 14:30 uur Heren 1 speelt om 14:45 uur op Breda tegen Push. Vanaf de Almeerse is het slechts 75 minuten rijden, dus we hopen weer

Lees verder

Rustig vandaag op de Almeerse...

Senioren

13-11Een spannende dag voor (fans van) Heren 1: vandaag speelt Heren 1 zijn eerste wedstrijd in de promotiepoule. Op het programma staat Klein Zwitserland H1 - Almere H1.
De dames spelen op hockeyclub Houten. Houten staat derde, Almere vierde. Dat kan dus een spannende pot gaan worden....

Lees verder

Hockeyen en studeren in Almere?

Senioren

5-9 Studenten die op Windesheim Flevoland een voltijd opleiding volgen, kunnen een korting van 100,- euro krijgen op de contributie. Zo kun je studeren én voordelig hockeyen in Almere.

Lees verder

Hockeyzondag

Senioren

4-9Terwijl Heren 2, 3, 4, 5 en 6, Dames 1, Dames Veteranen A, MA2 en de Meisjes D-lijn vandaag weer lekker oefenen, speelt Heren 1 vandaag al zijn eerste competitiewedstrijd. 


Lees verder

Pouleindeling Senioren Midden Nederland bekend

Senioren

18-7De pouleindeling voor de Senioren Midden Nederland zijn bekend. Dit zijn de teams behalve die bondscompetitie spelen: Heren 1, Dames 1, Dames Vet A, Heren 2 en Dames 2.


Lees verder

Zonnig, maar koude hockeyzondag

Senioren Nieuws afbeelding

17-10Op een heerlijke koude zonnige zondag staan er maar 5 wedstrijden op het programma.
Heren I en II gaan naar Amsterdam voor een spannende wedstrijd op Hurley. Heren 1 moet tegen de nummer 1 in de poule en Heren 2 tegen Hurley heren 3 welke 3 plaatsen boven hun staan. Kom maar op met de punten.

Lees verder

SUPER zondag

Senioren Nieuws afbeelding

10-10Evenals SUPER zaterdag staan er enorme topwedstrijden op het programma voor vandaag. Iedereen behalve heren 5 kan een beetje uitslapen, Zij gaan om 09:15 richting Kampong, daar staat het o zo verrassende H17 te wachten.   Thuis gaat om 11:00 uur heren Vet A proberen punten te pakken tegen de koploper. Ook voor heren 2 staat een zware wedstrijd te wachten, maar ook zij gaan voor de

Lees verder

Zonnige eerste hockeyzondag

Senioren Nieuws afbeelding

5-9 Voor een aantal seniorenteams begint vandaag het nieuwe seizoen.
Heren veteranen A en Dames V openen het senioren hockeyseizoen met knallers tegen Muiderberg en Phoenix. Kom langs om 11:00 uur, de koffie staat klaar.   Op hetzelfde tijdstip is het vernieuwde dames III druk bezig bij Phoenix met de jacht op de 3e klasse. om 12:00 gaat het nieuwe seniorenteam H7 met een

Lees verder

Wedstrijden zondag 14 december

Senioren

14-12In verband met een bervroren veld is de uit wedstrijd van Heren 2 tegen Hurley afgelast. Alle thuiswedstrijden gaan gewoon door.   Mocht de wedstrijd van Dames 2 (uit bij Amersfoort) niet door gaan, dan zal de Coach van Dames 2 gebeld worden. Om 11:00 uur was nog niet bekend of deze afgelast zal worden / door zal gaan.

Lees verder

Heren II naar overgangsklasse?

Senioren

18-5Heren II speelt vanochtend om 11.00u tegen SCHC H3 (nummer voor laatst). Bij winst promoveert het team van Bart (en Maurits) naar de reserve overgangsklasse. Succes!

Lees verder

HEREN II KAMPIOEN & PROMOVEERT

Senioren Nieuws afbeelding

18-5Heren II heeft door een 10-0 (!) overwining het kampioenschap in de reserve 1e klasse behaald en promoveert naar de reserve overgansklasse. Helemaal goed! Wie komt met de andere uitslagen van de zondag?

Lees verder

Aftermovie HGW 2022 The Farm!

 

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MO12-1 - H.C. Eemvallei MO12-1
Datum zaterdag 3-12 Spelen 10:30

 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A