header foto header foto header foto header foto header foto
 

JD2 supporten JA1 en JA2

Jeugd D Nieuws afbeelding

9-10 JD2 wordt getraind en gecoacht door Leander (JA2) en Nils (JA1). Als dank dat Leander en Nils 3 keer per week er voor hen staan, en op zaterdagochtend vaak heel vroeg, heeft JD2 afgelopen zaterdag JA1 en JA2 aangemoedigd. Beide teams konden alle support goed gebruiken. Met hun clubsjaals om hebben ze flink van zich laten horen. Na afloop van de wedstrijd mochten ze ook meedoen in de huddle. Het

Lees verder

Buffelen en slopen

Jeugd D Nieuws afbeelding

14-1 MD2 had vanochtend een super teambuilding activiteit:

Een rugbyclinic van topspeler Barry Vliek en zijn vriendin Caren. 1,5 uur "buffelen en slopen" in de kou, MD2 stoomt zich alvast klaar voor de tweede helft van de competitie. 

Toppers hoor!
 
     

Lees verder

JD1 & MD1 strak in pak!

Jeugd D Nieuws afbeelding

13-10De JD1 en de MD1 hebben vrijdagavond met trots hun nieuwe Indian Maharadja trainingspakken en thuisshirt ontvangen. Dit alles is te danken aan onze trouwe sponsor Noverraz orthodontie, al 10 jaar de sponsor van de JD1 en MD1. 


Lees verder

Dreamteam MD3

Jeugd D Nieuws afbeelding

28-5Het begon met 1st tot aan de herfstvakantie, toen 2de tot aan de winterstop, daarna zaalkampioen en nu 1st in poule E van tweede klasse. Wat een top seizoen.

In de laatste wedstrijd moest in de warmte en op zand nog 'eventjes' van Gooische worden gewonnen en dat deden ze ook... met 3-6!

KAMPIOENEN!! 

Lees verder

Meisjes D1 doet aan “hoogte stage”

Jeugd D Nieuws afbeelding

8-3 Ter voorbereiding op de eerste competitie wedstrijd zijn de meiden van de D1 op "hoogte stage” geweest in Groningen. Waar Groningen in de herfstvakantie in Almere op bezoek kwam, was het nu de beurt aan de meiden om het hoge noorden op te zoeken.   Zaterdag werd er al vroeg vertrokken vanaf de club om op tijd in Groningen aan de wedstrijd te kunnen beginnen. In een spannende wedstrijd

Lees verder

MD5 AKA Team Ally 036 Glowed in the Dark!!

Jeugd D Nieuws afbeelding

21-2 MD5 heeft afgelopen zondag het zaalseizoen in stijl afgesloten op het Glow in the Dark zaaltoernooi in Eindhoven. In de weekenden vooraf waren de sticks en kleding al "Glow in the dark - proof" gemaakt. Zondagochtend om 8:30 uur werd er verzameld bij de Mac en de jonge dames werden vervolgens als team per taxibus vervoerd naar het Brabantse land.     Na een

Lees verder

‘Raw Diamonds’ JD1 bereiden zich voor bij Remy Bonjasky

Jeugd D Nieuws afbeelding

26-1 Met een knipoog naar het komende veldseizoen zijn de jongens van JD1 deze weken aan het kickboksen bij de Remy Bonjasky Academy, de grootste kickboks sportschool van Almere.
Planken, buikspieroefeningen, krachttraining, conditie, opdrukken, squads, kortom de jongens zijn zich aan het voorbereiden op het veldseizoen en hebben er zin in.

Lees verder

MD7 'herbstmeister'

Jeugd D Nieuws afbeelding

7-12 Op 7 december om 15.00 was de aanvang van de "kampioenswedstrijd" van de MD7, winst zou namelijk betekenen dat de meiden van de MD7 kampioen zouden worden in hun poule. De wedstrijd werd thuis gespeeld op veld 2, tegen Leerdam. De meiden hadden een stroeve start (misschien wel door de spanning) en een 0-1 achterstand door een benutte strafcorner van Leerdam was dan ook het eerste doelpunt.

Lees verder

Gaat MD1 als kampioen de winter in?

Jeugd D Nieuws afbeelding

5-12 Waar voor de meesten het veldseizoen al ten einde is en de eerste zaalwedstrijden gespeeld zijn, moeten de meiden van de MD1 nog twee inhaalwedstrijden spelen. Dit team speelt in de Topklasse en dan worden de wedstrijden vroeg gespeeld, resultaat tot 2x toe bevroren velden. 


Lees verder

Meisjes D2 trotseren de kou...

Jeugd D

26-11Terwijl de velden in Almere waren afgekeurd, werd er op Gooise gespeeld. Het ijsveld leek onze meiden niet uit te maken. Overtuigend werd er gewonnen met 0-6.

Gefeliciteerd! 

Lees verder

MD3 pakt Wolvenpot Cup!

Jeugd D Nieuws afbeelding

28-6MD3 heeft het seizoen ook mooi af weten te sluiten.
Afgelopen zondag werd op het Wolvenpot toernooi bij HIC de eerste prijs binnengehaald. Proficiat Dames!

Lees verder

S&S Online Marketing en EDGE: sponsor Meisjes D3

Jeugd D Nieuws afbeelding

12-4 De MD3 van de Almeerse wordt dit seizoen gesponsord door S&S Online Marketing en EDGE Hockey.


Lees verder

Zaalclinic aan MD2 van Stijn

Jeugd D Nieuws afbeelding

16-2MD2 sponsort een trainingskamp van de Heren 1. In ruil daarvoor kregen ze een leuke en leerzame zaalclinic van Stijn Veldhuizen. De meiden waren onder de indruk en voor het eerst... Stil! Op naar de veldclinic.

Lees verder

in the Picture: ZAALKAMPIOEN MD3

Jeugd D Nieuws afbeelding

7-2 Zo de meiden van de MD3 hadden weer een enorm spannende zondag achter de rug en hij werd nog spannender.... Dit was hun laatste speelweekend uit in Utrecht tegen Weesp en Kampong. Om nog kans te maken op het kampioenschap moesten beiden wedstrijden gewonnen worden. Daarbij moest Laren dan nog punten verspelen.

Lees verder

MD1 én JD1 zaalkampioen

Jeugd D Nieuws afbeelding

31-1 MD1 moest eerste wedstrijd tegen Naarden, de nr 2. De meiden hadden vliegende start en kwamen snel op voorsprong. Goed samenspel, mooie individuele acties en al snel stonden ze ruim voor. Uitslag 6-1,


Lees verder

Meisjes D2 op Back-to-Hockey" toptoernooi

Jeugd D Nieuws afbeelding

31-8 MD2 is afgelopen zondag 2e geworden op het "Back-to-Hockey" toptoernooi bij Spandersbosch. Zij vielen in voor MD1 en speelde dit toernooi tegen Westerpark, Terriers, MOP, Amstelveen en Spandersbosch.


Lees verder

Goede start voor MD1

Jeugd D Nieuws afbeelding

24-8Afgelopen zaterdag veroverde de MD1 een 3e plek op het Bron Luijke topklasse toernooi in Rotterdam!


Lees verder

MD1 zoekt en vindt!!!!!!!!

Jeugd D Nieuws afbeelding

22-3De wedstrijd van MD1 werd vandaag afgelast. Vanavond met de training was het koud, heel koud. En toch gingen de meiden van de MD1 er vandaag op uit om ballen te zoeken. Het was even door de modder en het was even afzien maar het resultaat is er wel naar!. Een kar vol ballen.
Meiden, namens alle team's: heel erg bedankt!!!! 

Lees verder

Jongens D2 wint Vlieg-er-op toernooi in Veghel

Jeugd D Nieuws afbeelding

24-6Op een regenachtige zondag hebben de Jongens D2 op een schitterende wijze het hockeyseizoen afgesloten als winnaar van het Vlieg-er-op toernooi in Veghel. Na het winnen van alle poulewedstrijden met 19 doelpunten voor en slechts 1 doelpunt tegen, kwamen de jongens automatisch in de finale die eindigde in een 0-0 stand. Na een spannende strafballenserie wist Almere het winnende doelpunt te scoren

Lees verder

MD8 Kampioen!!!!!

Jeugd D Nieuws afbeelding

14-5 Na de winterstop ongeslagen en niet meer te kloppen:
Meisjes D8 is kampioen!!!
Klasse meiden, gefeliciteerd! Jullie zijn dit seizoen enorm gegroeid en hebben nu jullie verdiende kampioenschap binnen.


Lees verder

Positief coachen

Jeugd D Nieuws afbeelding

19-3Doen de meiden het goed? Lonneke en Mayra, coaches MD4, zijn er duidelijk in. 
In de rust is dit het commentaar. En wat doen de meiden ermee? Die scoren na rust gewoon nog 4 doelpunten en winnen met 5-0 van Gooische MD7.

Lees verder

ABN AMRO 3 vs 3 Cup

Jeugd D Nieuws afbeelding

6-3Wil jij graag meedoen aan de ABN AMRO 3 vs 3 Cup? Speel je in de D?

Geef je dan nu met twee teamgenoten op voor onze regionale voorronde op HC Houten op 31 maart, dit kan via abnamro3vs3cup.nl

Lees verder

Almeerse schittert op D-toernooi!

Jeugd D

2-1 Op 2 januari werd traditie getrouw het D-zaaltoernooi in Sporthallen Zuid gehouden. Almeerse had met 3 teams ingeschreven...En wat een resultaat! 
Een finale Almeerse jongens D1 tegen Schaerweijde JD12 werd  helaas verloren, maar wel hebben de jongens goed hockey laten zien. 

Lees verder

MD1 wint Topklasse op Saturnus toernooi

Jeugd D Nieuws afbeelding

3-7 Afgelopen weekend was er het Saturnus toernooi bij Ring Pass Delft. Twee D-meisjes teams waren daar succesvol. MD1 kwam uit in de Topklasse en heeft deze overtuigend gewonnen.

Lees verder

MD3 wint 1ste klasse op Saturnus toernooi

Jeugd D Nieuws afbeelding

3-7Het was een succesvol seizoen voor MD3; herfst-, zaal- voorjaar- én veldkampioen. En wat geef je de coach/trainer als de meiden op haar verjaardag een toernooi spelen? Natuurlijk de beker die nog ontbrak! MD3 wint 1ste klasse op Ring Pass in Delft. 


Lees verder

Niet Sollen met MD5!

Jeugd D Nieuws afbeelding

20-5 MD5 heeft zaterdag een workshop Krav Maga gevolgd. Trainen bij Krav Maga betekent dat je jezelf in korte tijd leert verdedigen tegen veel voorkomende gevaren op straat. Het doel is om te zorgen dat mensen en kinderen veiliger en met meer zelfvertrouwen over straat kunnen. Voor meer info www.kravmagaalmere.nl   MD5  heeft genoten!!! Dank je wel Laura voor de training.

Lees verder

Almeers feestje in Bloemendaal

Jeugd D Nieuws afbeelding

10-5Tijdens het Hemels D toernooi in Bloemendaal zijn zowel MD1 als JD1 kampioen geworden. Gefeliciteerd allemaal!!!

Lees verder

Fotos clinic D- en 8E-jeugd door H1 Bloemendaal, 2 maart '13

Jeugd D Nieuws afbeelding

4-3Bekijk de mooie foto's die gemaakt zijn tijdens de clinic voor de 8E- en D-jeugd tijdens de clinic met Heren1 van Bloemendaal afgelopen zaterdag. De kinderen hebben genoten van deze middag. In de linkerkolom bij foto's is het album geplaatst.

Lees verder

Aftermovie HGW 2022 The Farm!

 

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MO14-1 - !Oefenwedstrijd Myra MO14-1
Datum zaterdag 11-2 Spelen 11:00

 

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A