SV Kampong Hockey J8E2 - Jongens 8E1

Gespeeld op: 19-5-2018

we moesten heel vroeg in kampong zijn en we hadden er heel veel zin in. We speelden op een blauw veld. We begonnen met een gele soort van stuiterbal. En toen hadden we hem vervangen voor een nieuwe bal. Binnen 10 minuten stond het al 2-0 voor Almere. Kampong scoorde toen uit een strafcorner, Tijs had hem bijna. Bij rust was het 2-1. In de tweede helft speelden we nog beter dan in de 1ste helft. we scoorden nog een aantal keren en we kregen bij 5-1 nog een strafcorner tegen waardoor het 5-2 werd. We kregen zelf ook veel strafcorners, maar helaas gingen deze er niet in. Het was een leuke wedstrijd en de tegenstander was sportief. We hebben allemaal goed gespeeld.

Groetjes Casper

Andere verslagen