Jongens 8E1 - Hockey Club Naarden J8E1

Gespeeld op: 11-11-2017

Almeerse J8E1 Strikt Paars - Naarden J8E1 met 9 verschillende kleuren shirts

Vandaag stond in het teken van Almere Strikt Paars. Wij hadden allemaal paarse veters in onze schoenen en deden zo als team mee aan de Samenloop voor Hoop. Daarmee steunen we onderzoek naar kanker.

Onze tegenstanders uit Naarden hadden allemaal verschillende shirts aan en knaloranje hoodies. Kortom, kleur genoeg op deze regenachtige zaterdag.

We begonnen met de voorbespreking en we moesten zoveel mogelijk naar buiten spelen; langs de lijn dus naar voren. Daarna leuke warming-up met sprintjes, opstelling, shakehands en daar klonk het beginsignaal.

Naarden legde direct veel druk en was veel op onze helft te vinden. De verdediging had het lekker druk en werkte de bal goed weg. Geen strafcorners tegen en geen tegengoals. Zou het lukken om de rust met de brilstand in te gaan? Of zouden wij nog een goal kunnen maken? Aan het einde van de eerste helft was het toch Naarden, dat met een hard schot de eerste goal maakte.

Ruststand: 0-1.

In de 2e helft gingen we voortvarend van start met als doel om zoveel mogelijk over de rechterkant te spelen. We kwamen nu aanzienlijk meer in de cirkel van Naarden. Kansen en kansjes voor ons, maar nog geen doelpunt.

Naarden zette ook aan en het duel werd fysieker en harder. Beide teams zetten nu enorme press en het was Naarden dat nog twee keer scoorde.

Eindstand: 0-3.

We hebben hard gewerkt met elkaar en voor elkaar! Volgende week gaan we er opnieuw vol tegenaan uit tegen Maarssen J8E1. Zoeken we weer de lijnen op, houden we de koppies omhoog en nemen we 3 punten mee naar Almere!

Groetjes van Lars

Andere verslagen