Hockeyclub SCHC J8E1 - Jongens 8E1

Gespeeld op: 23-9-2017

Hallo allemaal,

Op zaterdag 23 september speelden we uit tegen SCHC. Het was een koude ochtend. Eenmaal aangekomen bij het clubhuis, moesten we nog een stuk lopen naar veld 6. Helaas was dit een zandveld. Dat zijn we niet meer gewend.

De wedstrijd was begonnen en na 1 minuut scoorden SCHC al. De jongens van SCHC waren heel snel en sterk. Ze vielen heel vaak aan, maar wij hebben heel goed verdedigd en onze keeper Casper heeft ook heel veel ballen tegengehouden. Het werd voor de rust 5-0 voor SCHC.

Na een peptalk van onze coach Ruben gingen we de 2e helft in. We moesten sterk zijn en vechten voor elke bal. We hebben helaas niet kunnen scoren. Onze keeper Lars heeft in de 2e helft ook heel veel ballen tegengehouden, waaronder een hele hoge bal. Het 10e doelpunt van SCHC was buiten de cirkel en werd afgekeurd. Het werd uiteindelijk 9-0 voor SCHC.

We gaan volgende week heel erg ons best doen om te winnen van Laren. Gelukkig spelen we dan thuis op een waterveld.

Groetjes van Beau.

Andere verslagen