Jongens 8E1 - Hilversum J8E1

Gespeeld op: 16-9-2017

Om 09.45 uur moesten we thuis spelen tegen Hilversum JE!. Dit keer wilden we de wedstrijd gaan winnen. We moesten elkaar even opzoeken, maar na een kwartiertje spelen werd het 1-0 voor Almere. De wedstrijd was leuk en heel spannend. Het werd daarna 1-1 en daarna scoorden we nog 2-1 en 3-1 en gingen we de rust in. De coach heeft gezegd dat we iets meer langs de zijlijnen moeten gaan spelen, omdat de bal steeds door het midden gaat. Na de rust werd het super spannend en scoorde Hilversum nog 2 x en werd het 3-3. Gelukkig waren wij sterker en hebben we nog 2 doelpunten gemaakt. We hebben de wedstrijd gewonnen met 5-3. Volgende week moeten we tegen SCHC. Ik heb gehoord dat het een hele sterke ploeg is, dus we moeten goed trainen deze week.

Groetjes, Olivier

Andere verslagen