Jongens B2 - MHC Leusden JB1: 3 - 2

Gespeeld op: 16-9-2017

Almere JB2- Leusden JB1     3-2

Op 16 september speelden we tegen Leusden JB1. We wisten van te voren dat het zwaar zou worden, want ze hadden al met 6-0 de eerste wedstrijd gewonnen. We begonnen sterk, binnen 2 minuten wist Tobias de bal achter de keeper te plaatsen. Een mooie start voor ons. Helaas liet Leusden zich niet kennen….via een harde geslagen strafcorner in mijn rechterhoek was het snel 1-1. Leusden bleef daarna goed doorgaan en kwamen vervolgens via een mooie actie langs de achterlijn op voorsprong.

Na bijgetankt te hebben in de rust en een paar goede aanwijzingen van Melissa, gingen we de strijd weer aan.

Via een counter kwam Gianluca een op een met de keeper en beheerst wist hij met de backhand de bal onder hem door te schuiven. Dit was een belangrijk doelpunt voor de rest van de wedstrijd. Goed samenwerkend en knokkend hielden we stand.

De achterhoede hield het mooi dicht.

En het geluk was vandaag met ons. In een van de laatste minuten kregen we nog een strafcorner mee. Met wat geluk zagen we de bal van Gianluca achter de keeper rollen.

Zo zie je maar dat je als je maar hard blijft werken en door blijft gaan als team en erin blijft geloven alles kunt bereiken……dit was een fijne en belangrijke overwinning!

Wouter

Andere verslagen