header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockey Club Naarden JB2 - Jongens B2: 2 - 2

Gespeeld op: 9-9-2017

Op 9 september speelde AHC B2 tegen Naarden B2. Ondanks het slechte weer speelde we uiteindelijk de wedstrijd. In de 1e helft stonden we vaak onderdruk tijdens het overspelen in de kom en op het middenveld. Naarden maakte gebruik van de zwakke passes en scoorde de 1-0. We gingen toen wat sterker spelen omdat we natuurlijk niet wilden verliezen. Ondanks het feit dat we nog niet helemaal goed aan het overspelen waren maakte Gianluca de 1-1.
In de rust hebben we afgesproken dat lijn 3 een betere optie is, omdat we met lijn 2 erg onderdruk stonden. Dus in de 2e helft gingen we wat hoger drukken.
In de 2e helft stonden we niet zo onderdruk achterin waardoor we steeds meer konden aanvallen. Maar Naarden slaagde er toch in een 2-1 te maken. Maar we gingen vechten voor de winst en wisten weer terug te komen met een mooie actie van Dylan naar de goal en levi tikte de bal er nog ff mooi in! Daarna bleven we doorzetten om geen goals tegen te krijgen. Tot aan de laatste minuut bleef het spannend! Uiteindelijke stand is 2-2. Een mooi begin tegen een sterk team

Verslag van aanvoerder Finn

Andere verslagen

Tegenstander Datum
MHC Leusden JB1