Meisjes B09 - Loenense MHC MB6: 1 - 1

Gespeeld op: 9-9-2017

Zaterdag was het dan  zo ver :  eerste wedstrijd tegen Loenen 1-1.

Voor mij goed om de meisjes te zien spelen en een eerste indruk te krijgen van een ieder.  Moet zeggen ze deden het voor een eerste wedstrijd en twee keer trainen helemaal niet slecht . Vanaf het eerste moment stond Loenen onder druk en was het aan de keepster van Loenen te danken dat wij niet verder kwamen dan een 1-0 voorsprong . De tweede helft eigenlijk het zelfde beeld alleen kon je zien dat Almere een beetje moe werd maar toch bleef vechten . Daarom is het ook wel  jammer dat wij door een eigen doelpunt op een gelijke stand kwamen , want Almere was zeker gezien het spel en karakter beter. Toch ook een fijn gevoel want dit geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd.  Dan een  bedankje aan de twee scheidsrechters ,  want twee dames die voor de eerste keer komen fluiten en het op deze manier doen  PRIMA .

Andere verslagen

Tegenstander Datum