header foto header foto header foto header foto header foto

Eindstand en winnaars Grote Clubactie

Nieuws afbeelding 29-11-2022

Op 6 december is de trekking van de 50e editie van de Grote Clubactie. Alle loten kopers kunnen vanaf 7 december checken of ze hebben gewonnen!

Eindstand Grote Clubactie 2022
Wat zijn we ongelooflijk trots op alle meiden en jongens die een bijdrage hebben geleverd aan de grote clubactie!! BEDANKT! We gaan een mooi bestedingsdoel kiezen uit alle binnengekomen ideeën. In maart hopen we dit aan jullie bekend te kunnen maken. Verder kan de club dit geld goed gebruiken. Dit jaar hebben we samen maar liefst weer duizenden lootjes verkocht!

Winnaars

Bij de verkopers is Giulia de absolute winnaar met maar liefs 350 verkochte loten. Ook haar team is daarmee in de prijsgevallen. Het gemiddeld beste verkopende team is Meisjes O10-2.

Naam verkoper

Prijs verkoper

Giulia Rooze

: Tegoedbon van Hockey Centre van € 100,-

2e

Émily van Daalen

: Tegoedbon van Hockey Centre van € 50,-

3e

Kaycee Timmermans

: Indian Maharadja vest

4e

Noah Mazereeuw

: Indian Maharadja vest

5e

Rylee van Laere

: Tegoedbon van Hockey Centre van € 25,-

Teamprijs

Meisjes O10-2

: een uur skiën, aangeboden door Ski-Mere

Meisjes O10-2

2e

Meisjes O12-4

3e

Meisjes O12-3

: hockey clinic van de Dames 1 of Heren 1

Gefeliciteerd met jullie welverdiende prijzen. Bovenstaande winnaars krijgen binnenkort per mail persoonlijk bericht over het verzilveren van de prijzen. Alle verkopers die 25 loten of meer hebben verkocht krijgen aan het begin van de 2e seizoenshelft een medaille en 2 consumptiebonnen. Deze kunnen aan het begin van het de 2e seizoenshelft worden opgehaald. Hierover volgt dan nader bericht.

Nogmaals dank voor de sponsoren die deze prijzen beschikbaar hebben gesteld: Ski-mere, The hockey centre, The indian maharadja, en natuurlijk alvast bedankt voor de clinics Heren en Dames 1.

Sebastiaan Bezemer

29-11-2022 @ 20:40:58 |Klasse allemaal🎉

Guus Kuster

30-11-2022 @ 17:09:25 |Gefeliciteerd dames!!