header foto header foto header foto header foto header foto

UPDATE GROTE CLUBACTIE

Nieuws afbeelding 29-10-2021

Update:

Heb jij nog handmatig verkochte groteclubactie loten in je boekje? Lever ze dan in! Alleen dan kunnen we de loten verzilveren". Ingevulde boekjes kan je inleveren achter de bar. Alle boekjes die tot en met vrijdag (5/11) worden ingeleverd tellen elk geval nog mee voor de te winnen gave prijzen.

Wat zijn we trots op alle meiden en jongens die een bijdrage aan hebben geleverd aan de grote clubactie!! Hartstikke goed en ga vooral zo door, want we kunnen als club het geld goed gebruiken. Inmiddels zijn er alleen online al meer dan 4000 lootjes verkocht. Wat zijn jullie een toppers!

In de bijlage een overzicht van alle (online) verkochte loten tot heden (13/10) per verkoper en per team. De verkopen van de boekjes wordt meegenomen na inleveren van de boekjes, na 16 oktober. Online kan je elk geval nog de hele maand oktober verkopen. Dus ook tijdens de herfstvakantie! Begin november maken we de eindstand en dus winnaars bekend.

20 loten of meer verkocht: twee gratis consumpties
Omdat we alle kinderen die nog graag loten willen verkopen willen stimuleren, krijgt iedereen die 20 of meer loten verkoopt een "20-loten-waardebon”. Met deze bon kun je 2 drankjes halen aan onze bar! Dus zit je nog onder de 20 loten? Doe dan nog even extra je best.

Wat kun je winnen?
We hebben twee verschillende prijzen te verdelen. Verkoop je als team de meeste loten? Dan hebben we gave prijzen, wat dacht je van met je hele team en uur skiën bijSki-Mere? Of een clinic met het team van Dames 1 of Heren 1.

Maar uiteraard zijn er ook prijzen voor de beste verkopers. Behoor jij tot de top 4 die de meeste loten heeft verkocht? Dan zijn dit de prijzen die je kunt winnen:
1e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 100
2e prijs : Indian Maharadja top en broek naar keuze
3e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 50
4e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 25

Nog geen loten verkocht?
Start dan vandaag nog met het verkopen van loten.Elk verkocht lot is er 1! Een lot kost
€ 3 en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar de Almeerse!

Hoe verkoop jij loten?
Ga je langs de deuren in je Almeerse tenue of stuur je de QR link in de familie app? Help andere verkopers en de club door jou succesvolle strategie te delen door te reageren op dit bericht!

SUPERLOTEN voor seniorenteam of bedrijf!
Wil je samen met het bedrijf waar je vader of moeder werkt, of wil het team waar een van je ouders in speelt ook mee doen? Dat kan! Dan hebben we Superloten. Met een Superlot worden in 1 keer 50 loten gekocht. Een Superlot kost dan ook € 150 (waarvan € 120 direct ten goede van onze club komt).

Superlot kopen?
Klik hier of ga naarhttps://lot.clubactie.nl/superlotkopen/almeerse-hockeyclub/410709.
Maak vervolgens een leuke foto met de koper van het Superlot, en als dank plaatsen wij deze foto op de website/app. Met de verkoop van ieder Superlot maken wij als vereniging ook kans op een clubfeest t.w.v. € 5.000! Want we hebben toch allemaal weer eens zin in een feestje!

Erica Kuijlenburg

4-10-2021 @ 11:58:12 |gaat goed :)