header foto header foto header foto header foto header foto

GROTE CLUBACTIE!

Nieuws afbeelding 17-9-2021

Zaterdag 18 septemberstart de Grote Clubactie. Dit jaar doet de Almeerse Hockeyclub daar ook aan mee, want extra geld voor bijvoorbeeld trainingsmateriaal is hard nodig. We hebben jullie nodig om veel loten te (ver)kopen.

VERKOPERS WINNEN GAVE PRIJZEN!
Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje, via een QR code of link loten gaan verkopen. Jouw hulp als verkoper is ons zeker wat waard, daarom hebben we voor het team wat de meeste loten verkoopt en de beste verkopers gave prijzen beschikbaar gesteld;

●Het team wat de meeste loten weet te verkopen winteen uur skiën, aangeboden door Ski-Mere

●De 3 best verkopende teams krijgen een hockey clinic van de Dames 1 of Heren 1

●Uiteraard zijn er ookprijzen voor de beste verkopers:
1e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 100,-
2e prijs : Indian Maharadja top en broek naar keuze.
3e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 50,-
4e prijs : Tegoedbon van Hockey Centre van € 25,-

OOK KOPERS WINNEN GAVE PRIJZEN!
Met deze loten maak je kans op vele mooi prijzen zoals € 100.000, vier jaar zorgeloos een SEAT mii, een nieuwe keuken twv 10.000, maar er zijn nog heel veel meer prijzen, waardoor niet winnen bijna onmogelijk wordt.

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar de Almeerse!