CHZ mededelingen

Kom gratis trainen bij de Almeerse Hockeyclub!

Nieuws afbeelding 26-5-2021

Wil jij of je kind proberen of hockey iets voor jou is? Dat kan! Wij bieden iedereen die hockey een keer wil proberen 3 gratis proeftrainingen aan. Train je gezellig met ons mee? Er zijn leensticks beschikbaar.

Hockeyen kan al vanaf 4 jaar; We hebben plek voor alle jeugd, junioren, senioren, para hockeyers, veteranen en trimhockeyers.

Het proeflidmaatschap is vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Maar vind je hockey zo leuk dat je lid wil worden na de proefperiode dan hebben we een speciale aanbieding voor je; Je betaalt geen inschrijfgeld én je traint de rest van dit seizoen gratis mee.

Komende maanden volgen nog clinics en sportdagen, waar nieuwe leden en proefleden ook aan mee kunnen doen. Kom je kijken op onze gezellige club? Meld je dan aan via dit formulier.

Wil je je samen met een broertje/ zusje of vriendje of vriendinnetje aanmelden? Dat kan. We vragen je dan één formulier per persoon in te vullen. Na het invullen krijg je een bevestiging van de aanvraag en zullen wij contact opnemen. Wil je met een vriendje of vriendinnetje meetrainen die je al kent op de club, vermeld dat dan ook, dan kijken we of we dat voor je kunnen regelen. Tot snel!