header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Wij willen iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen!

28-6-2020

Nog een weekje te gaan en dan start voor velen de zomervakantie. Afgelopen week hebben we onze trainers en coaches extra in het zonnetje gezet voor hun tomeloze inzet. MAAR uiteraard zijn we onze overige vrijwilligers zeker niet vergeten! Namens het bestuur willen we alle leden, ouders en iedereen, die het afgelopen jaar hun bijdrage hebben geleverd om hockey mogelijk te maken bij de Almeerse SUPER BEDANKEN voor hun steun en inzet!!

Afgelopen seizoen verliep het allemaal net iets anders dan we gewend waren door de coronacrisis. Gelukkig mochten we op een zeker moment weer hockeyen onder de voorwaarde, dat we ons aan bepaalde richtlijnen hielden. Dit is alleen mogelijk geweest, doordat een groep leden en ouders belangeloos direct hulp hebben geboden. Ook met hulp van de Gemeente konden we snel weer opstarten. Wij zouden deze groep lieve mensen ook een BIG SHOUT OUT willen geven, die belangeloos hebben meegeholpen. Dank aan de groep corona-vrijwilligers, die de volgende werkzaamheden hebben verricht:

• Extra trainers/ouders regelen tijdens Corona
  • Makers van trainingsschema’s
  • Trainers
  • Coronavrantwoordelijken
  • Terreindiensten
  • Toezichthouders
  • Ophalen/brengen jongste jeugd van en naar de plarkeerplaats
  • Dagelijks ballen/pilonnen schoonmaken

EN natuurlijk ook alle ouders/spelers, die de protocollen keurig nageleefd hebben!

Als bestuur zijn we trots op ONZE club en alle vrijwilligers, die het afgelopen hockeyseizoen weer mogelijk hebben gemaakt. De club drijft op vrijwilligers, SAMEN kunnen we veel bereiken, ook in moeilijke tijden.

Het bestuur wenst iedereen een hele fijne zomervakantie. Be safe, be healthy!

P.S.: Hebben jullie je al opgegeven voor de ALV van donderdag 2 juli? We gaan daar o.a. praten over de Missie en Visie van de club. Meer info+ aanmelding (verplicht): https://almeerse.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=11144