Bestuurswisseling

Nieuws afbeelding 17-11-2016 Peter Boerhof heeft aangegeven wegens te drukke werkzaamheden de functie van bestuurslid en werk niet meer te kunnen combineren. Peter is verantwoordelijk voor de evenementen commissie, accommodatie commissie en de bar. Zijn taken worden vooralsnog door de overige bestuursleden opgepakt. We danken Peter voor zijn bijdrage aan de club.

De vacante positie van bestuurslid Tophockey is recent ingevuld door Erik Engel. Hij is al langere tijd betrokken bij het reilen en zeilen van tophockey. Erik zal in de eerstvolgende ALV worden voorgedragen als bestuurslid. We heten hem welkom in het bestuur.