Nieuwe picknicktafels aangeboden door Vrienden van de Almeerse

Nieuws afbeelding 5-10-2016
Deze week worden er nieuwe picknicktafels geplaatst, aan beide zijden van het clubhuis. De picknicktafels worden aan de club aangeboden door de Vrienden van de Almeerse. We hopen dat deze tafels bijdragen aan de gezellige sfeer, en dat er veel mensen plezier van gaan hebben.

Want: de Vrienden van de Almeerse realiseren dingen waar iedereen plezier van heeft:
In 2010 was dat het scorebord bij veld 2 , in 2013 kussens voor in het clubhuis, en vorig jaar het speelhuisje voor de kleintjes.

Vind je het belangrijk dat er meer van dit soort extra's gerealiseerd worden? Meld je dan nu aan als Vriend van de Almeerse!

Stuur een e-mail voor meer info naar [email protected]