Dankwoord Familie Van Baar

Nieuws afbeelding 8-9-2016
Beste leden,

Hierbij willen wij u hartelijk danken voor uw aanwezigheid en steun bij de afscheidsreceptie van Cees van Baar op de Almeerse Hockey Club op 26 Augustus jl.

De organisatie en uitvoering van zijn afscheidsreceptie hebben veel voeten in de aarde gehad. Met name voor Rob Bakker, Boudewijn Hoeneveld, Maria Nardò,
Astrid van Os, Commer de Geus en andere leden die er buiten ons beeld druk mee zijn geweest, hiervoor onze grote dank.

De ontvangst, de woorden en de 1 minuut stilte bij de wedstrijd van Heren 1 waren hartverwarmend. Het heeft ons afscheid van Cees heel bijzonder gemaakt. Goede ervaringen die ons helpen bij het verwerken van dit verlies.

Cees was trots zijn op zijn club. En wij nu zeker ook.

Miep, Gilles en Anke van Baar