header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Materialen

7 September Uitreiking Cornermaskers

Nieuws afbeelding 5-9-2016
Voor ieder ABCD team stelt de Almeerse (oranje)cornermaskers ter beschikking. Kleurt leuk bij onze outfit. De cornermaskers zijn a.s. woensdag 7 september van 19.00 tot 22.00 uur af te halen in het clubhuis bij de wedstrijdtafel. Per masker geldt een borg van € 25,-. Deze krijgt u terug als u het masker aan het eind van het seizoen weer inlevert.

Om organisatorische redenen heeft het onze voorkeur als u de borg per pin betaald bij de bar. U krijgt dan een pinbewijs mee dat u bij ons inlevert. Dit pinbewijs vormt samen met een invulformulier uw garantie dat degene die de borg heeft betaald, deze ook weer terug krijgt. Wellicht ten overvloede: Er zijn per team 2 maskers beschikbaar.

Mocht u deze avond geen gelegenheid hebben om maskers op te halen, stuur even een berichtje naar [email protected]. Wij nemen dan contact met u op om een ander afhaalmoment af te stemmen.

Aanleiding: Ieder jaar worden er weer maskers gekocht en betaald door alle spelers, maar wat doe je aan het einde van het seizoen met die maskers als teams opnieuw worden ingedeeld. De vraag kwam dan ook of we maskers vanuit de club konden regelen. De Almeerse heeft besloten om in deze behoefte te voorzien.