header foto header foto header foto header foto header foto

Kick-Off Hockeyseizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding 29-8-2016
Leuke vakantie gehad & weer helemaal opgeladen?
We gaan samen het nieuwe hockeyseizoen weer inluiden..en wel a.s. zaterdag, 3 september!

ALLE leden kunnen deze dag kennismaken met de nieuwe teams en familieleden van de teamgenoten. Voor velen van jullie zijn er weer oefenwedstrijden geoganiseerd, in Almere en daarbuiten. Voor de jongste leden zijn er vanaf 12:00 uur op het Hoeneveldje ‘Oud Hollandsche’ spellen. De gehele dag kun je genieten van zomerse muziek, want het thema voor deze dag is: "SUMMER BEACH”

Het Clubhuis zal aangekleed zijn in dit thema en vanaf 12:00 uur verzorgt de Bar een lekkere Saté of Hamburger met brood voor maar €5,- én is er heerlijke Sangria te verkrijgen, mét- of zónder alcohol. Ook de teams die oefenwestrijden BUITEN Almere spelen zijn natuurlijk van harte welkom om hierna in Almere een hapje en drankje te komen doen...!

Deze dag is de ‘afslag’ van een mooi en nieuw hockeyseizoen!

Veel plezier & tot zaterdag!