header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Cees van Baar oprichter Almeerse overleden

Nieuws afbeelding 24-8-2016 Op 20 augustus ontving het bestuur van de Almeerse Hockey Club het trieste bericht dat op 72-jarige leeftijd onze oprichter en erelid Cees van Baar is overleden. 

Cees heeft enorm veel voor de club betekend. Hij is meer dan 35 jaar zeer betrokken geweest bij de Almeerse Hockey Club die hij in 1979 heeft opgericht in Almere-Haven. Hij was onze eerste voorzitter, heeft jarenlang gehockeyd, ook als veteraan, en heeft zijn grote betrokkenheid bij de club op vele manieren getoond. Wij kennen Cees als een aimabele man en warm persoon. 

Cees was uiterst trots op ‘zijn’ club en wij op Cees. Een erelid en trouwe supporter. Het witte shirt van de Almeerse is door hem geïntroduceerd. De jaarlijkse huldigingen bij het afsluiten van het seizoen zijn naar hem vernoemd; de Ceesars. 

Het afscheid is naar de wens van Cees. 

Op vrijdag 26 augustus, van 13.00 tot 15.00 uur, is er een receptie in zijn aanwezigheid op de Almeerse Hockey Club. Iedereen die afscheid wil nemen is welkom. Om 14.00 uur is er een proost op het leven van Cees. Na afloop brengt zijn gezin hem naar het crematorium.

Wij wensen Miep, Anke en Gilles, kleinkinderen en alle overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Namens het bestuur, 

Rob Bakker