Schrijf je in voor de ABN AMRO 3 VS 3 Cup op 4 sept!

Nieuws afbeelding 12-7-2016
Zit je in de D of C jeugd en wil je met twee vrienden / vriendinnen het beste team van Nederland worden? Schrijf je dan nu in voor de ABN AMRO 3 VS 3 Cup via: www.bovelander.nl/abn-amro-3-vs-3-cup/Deelname is gratis.
De finaledag van de ABN AMRO Cup – het voorbereidingstoernooi voor Hoofdklasse teams, waar de Almeerse H1 dus ook aan mee doet – wordt dit jaar opgeleukt met een extra toernooi. De C- en D-jeugd kan namelijk op 4 september in het stadion van HC Rotterdam de strijd aangaan in 3-tegen-3-wedstrijden. De wedstrijden in deze 3 vs. 3 Cup worden gespeeld op een 1/8ste veld.

Robert Tigges, van mede-organisator Bovelander en Bovelander: ‘Een 3-tegen-3-jeugdtoernooi is niet alleen heel leuk, het is ook een goed middel om meer jeugd naar de finaledag van het ‘grote’ toernooi te trekken’. Voor de ‘kleine’ wedstrijden zijn 2 velden beschikbaar, die worden opgesplitst in 16 kleine veldjes. Ieder veldje heeft een eigen poule met poule- en wedstrijdleider. Uit de poulewedstrijden komen winnaars, die tegen elkaar spelen, en uiteindelijk blijven er 2 finalisten over. Die mogen vóór de finale van de ABN AMRO Cup in het stadion van Rotterdam strijden om de winst.

VIP bij de EHL
Voor de winnaar van de 3 vs. 3 ligt een mooie prijs klaar, namelijk 3 vip-kaarten voor de EHL. ‘Maar natuurlijk ook eeuwige roem’. ‘Iedereen die mee wil doen moet zich wel op tijd inschrijven, want op een gegeven moment zit het natuurlijk vol.’ Dus; wil jij met 2 vrienden of vriendinnen ook de sterren van de hemel spelen en misschien wel doordringen tot de finale in het stadion van Rotterdam? Ga dan snel naar het aanmeldformulier. http://www.bovelander.nl/aanmelden/787/