Kick-Off Seizoen 2016 – 2017

Nieuws afbeelding 11-7-2016
Het hockeyseizoen is nog maar net afgelopen, maar de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. Nadat iedereen weer uitgerust en fit terug is gekomen van vakantie, feesten wij nog even door met jullie!

Op zaterdag 3 september a.s. is de Almeerse Hockeyclub geopend voor ALLE leden en zal deze dag in het teken staan van een leuke kennismaking met je nieuwe team en de ouders van je teamgenoten.

We hebben gekozen voor het Thema "SUMMER BEACH”, om nog even na te genieten. Het Clubhuis zal dan ook aangekleed zijn in dit thema en vanaf 12:00 uur verzorgt de Bar een lekkere Saté of Hamburger met brood voor maar €5,- én is er heerlijke Sangria te verkrijgen mét- of zónder alcohol.

Buiten de kennismaking met je nieuwe team, worden er deze dag ook diverse oefenwedstrijden gespeeld en zijn er voor de Jongste Jeugd weer de ‘Oud-Hollandse’ spelletjes aanwezig. Er is géén inschrijvings-plicht.

Laten we deze dag zien als de afslag van een mooi en nieuw hockeyseizoen!
Allemaal een hele fijne zomervakantie gewenst en TOT ZATERDAG 3 SEPTEMBER a.s.!

De Evenementen Commissie.