Vrijwilliger van het jaar verkiezing

3-6-2016

Tijdens de slotdag op 11 juni wordt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Het bestuur heeft de volgende personen genomineerd:Marielise Reuchlin, Henry Pieters, Wim van Os, Erna Driessen, Claudia Zijlstra, Karina KeizerenJudith Jozefzoon.

Dus breng allemaal je stem uit voor 10 juni en kom naar de slotdag om de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje te zetten! [email protected]

Marielise Reuchlin:
Marielise zet zich al vele jaren in voor de Almeerse. Ze heeft training gegeven aan de F-jes en is al jaren lijncoördinator van de meisjes D-lijn. Door haar inzet waren invallers voor de D-teams altijd geregeld, stonden oefenwedstrijden gepland en kregen teams aanbiedingen voor toernooien. Vrijwilligers met deze inzet zijn niet te missen voor de club!

Henry Pieters:
Steun en toeverlaat voor de club Henry heeft zaalhockey op de kaart gezet binnen en buiten Almere. Daarnaast is hij ook zeer actief als coördinator/vrijwilliger voor o.a. organisatie van de play-offs H1, NL-Ierland en andere projecten ter ondersteuning van het bestuur.

Wim van Os:
Wim is de voorzitter van deaccomodatie-commissie. Hij pakt al een aantal jaren allerlei accommodatie- en vrijwilligersklussen op, zoals het schilderen van bij het gehele interieur en zijn inzet als vrijwilliger bij de organisatie van NL/Ierland en de play offs H1.

Judith Jozefzoon:
Judith is al jaren lid van de sponsorcommissie. Haar inzet voor de club en business club leden is constant van hoog niveau. Ze verzet veel (regel)werk en is achter de schermen heel actief met als resultaat succesvolle events en tevreden sponsors. Een aanwinst voor de club!

Karina Keizer:
Karina is niet voor iedereen zichtbaar, maar ze is er altijd voor de Almeerse. Ze is een van de gezichten van het G-hockey. Ieder weekend staat ze klaar en verricht ze hand-en spandiensten. Daarnaast is ze al jaren penningmeester van deze groep.Ze bedenkt ideeën om extra financiering voor deG-hockeyers binnen te halen. Kortom, een Gouden Kracht voor de G-hockeyers!

Erna Driessen:
Erna is niet meer weg te denken bij onze club. Ze zet zich al 15 jaar in voor de Almeerse, vanaf het moment dat haar kinderen gingen hockeyen. Ze trainde de F-jes. Ze heeft jongste jeugd teams begeleid en is al jaren manager van Topteams. Daarnaast verzorgt ze als LCO de coördinatie van de de toplijn. Op het moment dat de manager van Dames 1 uitviel, stond Erna klaar om dit vol verve over te nemen. Alles wat ze aanpakt, wordt gedegen gedaan. Ze is een echte steun voor de club!

Claudia Zijlstra:
Claudia heeft de afgelopen 3 jaar de wedstrijdtafel georganiseerd en een ge-oliede organisatie op poten gezet. Ze heeft een enthousiaste ploeg om zich heen verzameld, die de bezoekende ploegen ontvangen, en hen het veld wijzen, maar die ook als algemene vraagbaak dient voor eenieder. Kortom een prachtig visitekaartje voor de club.

Karin Knoppers

4-6-2016 @ 08:44:50 |Ik mis een stukje over Claudia Zijlstra?

Alyssa Kleine

4-6-2016 @ 10:48:59 |hoi

Maurice Becker

4-6-2016 @ 10:53:28 |Aanpassing is onderweg

Henry Pieters

4-6-2016 @ 12:24:50 |Waar kunnen we onze stem uitbrengen?

Hanneke Broos

4-6-2016 @ 12:42:27 |Mailen naar bijgeleverd e-mailadres