header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Heren 1 bij Preview Night van KAF !

Nieuws afbeelding 31-5-2016
Tijdens de succesvolle Preview Night van KAF op maandag 23 mei, werd in een volgeladen Grote Zaal maandagavond ons Heren 1 team in het zonnetje gezet en gefeliciteerd met het behalen van de hoofdklasse!

Burgemeester Franc Weerwind en bekende Almeerders als Tanja Jess, Charly Luske, Arie Koomen en Jörgen Raymann namen aan het begin van de avond de nieuwe seizoensbrochure van KAF in ontvangst.

In het welkomstwoord van Jeroen van de Wiel werd een tipje van de sluier gelicht van het nieuwe seizoen: in het najaar opent KAF de LEGO® Architectuurstudio (uniek in de wereld) en de eerste tentoonstelling ‘House of Arts’. Valery Mak (programmeur KAF) benadrukte dat  KAF in het nieuwe seizoen meer dan ooit tevoren voor, door en met de stad wil programmeren. Of, in de woorden van burgemeester Franc Weerwind: "Het is ons theater in onze stad”.

Spetterende optredens
De preview night bood vervolgens de bezoekers een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen met optredens van onder andere de musical Into the Woods door Paul Groot en Brigitte Heitzer en de musical A Chorus Line, de  indrukwekkende dansvoorstelling Tierra en cabarettalenten Martijn Kardol en René van Meurs. Daarnaast vertelde Theatergroep Suburbia over de twee toneelvoorstellingen Winterbloemen en De eenzame begeerte die in KAF in première gaan en kreeg Berget Lewis de hele zaal uit de stoelen tijdens  een fantastisch optreden. Cabaretier René van Meurs sloot de avond succesvol op lachwekkende, scherpe toon af.

Na afloop werd het publiek uitgenodigd het nieuwe theaterprogramma zelf te bewonderen en eventueel al kaarten te bestellen aan de ticketshopbalie, waar volop gebruik van werd gemaakt.

Programma online & start kaartverkoop
Alle programma en informatie is vanaf nu te vinden op de website www.kaf.nl en in het nieuwe theaterprogramma 2016-2017. De kaartverkoop start zaterdag 28 mei vanaf 14.00 uur, via de ticketshop en via de website. KAF maakt het bestellen extra voordelig voor de snelle beslissers: wie vóór 1 juli kaarten boekt, betaalt geen boekingskosten.