LOST/ FOUND

Nieuws afbeelding 31-5-2016

Vorige week zaterdag is tijdens het kampioensfeest van Heren 1 een zwarte Softshell jas van Mammut maat M kwijtgeraakt. Het geval wil dat de jas nog zeker zondag en misschien maandag gezien is op de club door diverse mensen. Nu is hij helaas niet meer op de club aanwezig.

Hoe door wie waar, whatever. Is niet belangrijk. Dit is een jas met inmiddels niet meer echt marktwaarde maar wel sentimentele waarde voor de eigenaar.

De eigenaar van de jas zou de eerlijke vinder eeuwig dankbaar zijn.

Dominique van der Meulen Kunee

31-5-2016 @ 21:54:37 |Volgens mij gesignaleerd in chz hok... Ik check morgen even...

Dominique van der Meulen Kunee

1-6-2016 @ 19:45:34 |Ja daar ligt hij te wachten op de rechtmatige eigenaar...diverse trainers of de dames van de bar hebben een sleutel van deze ruimte, dus als je je meld kun je hem op komen halen😄

Nico Moorman

3-6-2016 @ 09:09:59 |Edwin!!!!

Daan Oomen

3-6-2016 @ 09:55:21 |Yeah! Geweldig Dominique, ik kom hem zo snel mogelijk ophalen!