header foto header foto header foto header foto header foto

Ketelbinkies (MA en MB) Gezocht !!!

Nieuws afbeelding 17-5-2016
Oproep aan alle meiden A en tweedejaars B:
Op zaterdag 18 tot zondag 19 juni nemen 80 piraten (M8E en J8E) de velden en het clubhuis weer over van de Almeerse Hockeyclub. Om het weekend voor onze piraatjes onvergetelijk te maken zijn wij op zoek naar 16 enthousiaste Ketelbinken!
Ben jij die enthousiaste A of 2e jaars B en lukt het jou samen met je ketelbinkmaatje om 24 uur lang een team van 10 kinderen te begeleiden, en in feeststemming te houden? Ben jij die feestganger, programmabewaker en trooster (indien nodig)?

Schrijf je dan in en wie weet word jij één van onze 16 Ketelbinken voor Het Piratenweekend 2016!
Nog niet afgeschrikt?

Meld je dan aan per e-mail op [email protected] en vertel in 1 zin waarom jíj onze ketelbink bent.  Maar haast je, anders mis je de boot….. Er is plaats voor slechts 16 ketelbinken!

Uiterlijk 30 mei hoor je of je erbij bent. Ga er wel vanuit dat je een aantal uurtjes slaap zal missen.
Het Piratenweekend begint zaterdag 18 juni om 14.00 uur en op zondag 19 juni om 14.00 uur worden de kinderen weer opgehaald.
Ahoi we hebben er zin in!
De Evenementencommissie