Slotdag (Jongste) Jeugd 2016!!

Nieuws afbeelding 12-5-2016 Op 11 juni organiseert de Almeerse haar jaarlijkse slotdag voor de jeugd. Dit super gezellige evenement is een leuke afsluiting van het hockeyseizoen voor de jongste jeugd (F-en E- teams), later op de dag aangevuld met de D t/m A jeugd en niet te vergeten de ouders/ families/ vrienden.

Deze dag staat in het teken van "sport- en spel":
'Oud Hollandse' spelen & Clinics, begeleidt door de leden van Dames1 & Heren1, afgesloten met lekkere muziek en een gezellige BBQ!

Tevens wordt op deze dag de ‘Vrijwilliger(s) van het jaar’ gehuldigd!

De Slotdag vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 juni 2016: Houdt deze datum dus vrij in je agenda! En voor de ouders, familie en vrienden: Kom gezellig kijken en schrijf het gezin in voor de BBQ! Meer informatie, o.a. over inschrijving BBQ, volgt binnenkort.

Sportieve groet,
De EvenementenCommissie.