Hemelvaarttoernooi wederom Groot Succes!

Nieuws afbeelding 8-5-2016

Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en het Hemelvaarttoernooi op 1 dag!

5 mei kan de boeken in als een geslaagde en zonnige familiedag op de Almeerse Hockey Club. 13 Ouder-Kind teams en 4 Volwassen teams streden vanaf 10:00 uur om de trofeeen. Waar het uiteindelijk om ging, was een sportieve, leuke en gezellige familiedag.

De dag begon met het inleveren van allerhande heerlijke en versierde taarten. De uiteindelijke beker voor de mooiste taart ging mee met team van: "E-Unitedā€¯.

Daarna werden er op veld 1 t/m 4 tot 17:00 uur de diverse wedstrijden gespeeld. Ondanks de ontspannen sfeer en plezier in de zon, ging het uitendelijk nek-aan-nek in de diverse poules. Vermoeidheid, spierpijn, maar vooral opluchting  was van de gezichten af te lezen, toen uiteindelijk de ontknoping daar was: Aan het eind van de dag bleek bij de Volwassen teams Jolie7 wederom de sterkste en ging in de Ouder-Kind categorie team Frozen, na een bloedstollende finale, er met de 1e prijs vandoor!

Na de uitreiking werd er nog lang nagepraat en verkoeling gezocht en kon er vervolgens genoten worden van een uitgebreid Diner-buffet.

Wij, van de Evenementencommissie en de Bar, feliciteren alle winnaars en bedanken alle deelnemers/-sters voor deze fantastische dag.

Graag tot volgend jaar!!

De evenementenCommissieā€¯.

Joest Straat

9-5-2016 @ 17:07:45 |Dank evenementencommissie. Het was idd een zeer geslaagd en gezellig toernooi!

Miranda Kraak

9-5-2016 @ 22:56:44 |Iedereen die betrokken is geweest in de organisatie, catering, etc. wederom bedankt voor deze geslaagde dag.