29-4-2016

Donderdag 28 april bereikte ons het droevige bericht dat Emma Caris is overleden.

Emma is de dochter van Marielise Reuchlin (lijnco√∂rdinator MD-lijn) en Jo Caris, zusje van Pauline Caris (MA1) en Lotte Caris (oud-lid). Emma had een enorme liefde voor hockey. Ze deed dit dan ook met volle inzet en plezier.

Tot aan MC1 heeft ze bij de Almeerse Hockeyclub gehockeyd, daarna is ze als gevolg van haar ziekte niet meer in staat geweest om te hockeyen. Emma heeft gevochten om haar ziekte te overwinnen, maar helaas heeft ze het gevecht verloren.

Namens het bestuur van de Almeerse Hockeyclub wensen wij de familie Caris-Reuchlin heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.