header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Almeerse en ABN AMRO verlengen sponsorcontract

Nieuws afbeelding 19-4-2016
ABN AMRO houdt van hockey. En waar je van houdt, dat moet je koesteren. Daarom verlengen we het sponsorcontract met de Almeerse Hockey Club (AHC) voor 3 seizoenen. Aldus Richard Sorber, kantoordirecteur bij ABN AMRO Almere
 
 
Naast AHC steunt ABN AMRO nog 55 andere Nederlandse hockeyclubs, al vele jaren! Hierin gaan we veel verder dan wat borden langs het veld, of ons logo op de shirts. We vullen onze rol als Partner van de Toekomst heel mooi in met onze hockeysponsoring. Want de (hockey)jeugd heeft de toekomst! Je hoeft hier maar rond te lopen op de woensdag en zaterdag om te zien hoeveel plezier kinderen uit hun sport halen. Het is niet alleen leuk, ze leren ook samenwerken, omgaan met teleurstellingen en hard werken om hun doelen te behalen. Prachtig, toch?
 
 
Wij proberen de club en de spelers met onze sponsoring nog een extra duwtje in de rug geven. Niet alleen met geld, maar vooral ook met clinics, trainingen, de Hockey Academie en andere topactiviteiten. Talenten in de dop geven we de kans om mee te doen met onze landelijke talentdagen, waar ze training krijgen van ABN AMRO ambassadeurs Kim Lammers, Billy Bakker, Jeroen Hertzberger, Glenn Schuurman en Jelle Galema.
 

Ook zijn wij beschermengel van het G-Hockey, want juist kinderen met een beperking hebben ontzettend veel baat bij sport voor hun lichamelijke en sociale ontwikkeling. Het is fantastisch om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.
 
 
Als kantoordirecteur kijk ik graag met het bestuur naar de activiteiten die we kunnen opzetten met het activiteitenbudget. Zo ben ik actief betrokken bij de vereniging, en leren leden me ook kennen. Dat persoonlijke, dat vind ik heel belangrijk. Het is fijn om te merken dat mensen mij door die aanpak ook weten te vinden voor financieel advies. Zo is sponsoring echt een win-winsituatie. AHC profiteert van onze vele initiatieven en wij krijgen een kans om een waardevolle connectie te leggen met de
leden. Ik hoop jullie dan ook nog jaren bij onze activiteiten op AHC te treffen. Dus zit je met een financieel vraagstuk, spreek me dan gerust aan of kom eens langs bij ons op kantoor!
 
 
ABN AMRO Bank
Bordes 5, Almere Stad

Reacties


Sebastiaan Bezemer

23-4-2016 @ 06:48:01 |Fantastisch nieuws!

Wessel Groot

28-4-2016 @ 09:36:10 |Hoi

Reageer op het nieuws