IN THE PICTURE: Meisjes C4

Nieuws afbeelding 2-4-2016

Vandaag was het aan de MC4 de schone taak een mooie partij te spelen tegen de koploper in de poule. Al eerder in het seizoen verloren de meiden met maar liefst 6-0 van het team. Het zou dus geen makkelijke wedstrijd worden. Trainer Joey Zoet nam vandaag de coachende taken voor zijn rekening en ook trainer Dimitri Schrijnder kwam de meiden de eerste helft coachend steunen.

Al vrij snel kregen de meisjes van de MC4 een strafcorner mee. Uit deze strafcorner maakte Crista een schitterend doelpunt. IJsseloever probeerde zich te herstellen, maar kwamen maar moeizaam door de ijzersterke verdediging van de Almeerse. De enkele keer dat het wel lukte, stond keepster Nienke haar mannetje en hield goed alle ballen tegen!

Na over en weer wat kansen te hebben gekregen, benutte de MC4 haar kans, en werd het 2-0 . Met deze stand gingen de meisjes de rust in.

De tweede helft heeft IJsseloever zeker kansen gehad. Echter, in tegenstelling tot de MC4 lukte het hen niet te scoren. Onze meisjes maakten halverwege de tweede helft de derde treffer. De MC4 heeft laten zien dat het aan teamsport deed vandaag. Ze speelden zeer goed op elkaar in en hebben hard gewerkt tot aan de laatste minuut. Dit heeft geresulteerd in een welverdiende 3-0 overwinning.

Geen één wedstrijd kan natuurlijk gespeeld worden zonder scheidsrechters. Met dit bericht willen wij dan ook de scheidsrechters van deze wedstrijd erg bedanken. Met in het bijzonder Maud Veldhuizen, die, omdat de oorspronkelijke scheidsrechter niet kwam opdagen, zich op het laatste moment bereidwillig toonde de wedstrijd te gaan fluiten! Dat mag ook wel eens gezegd worden!! Namens de club, bedankt!

Heb jij ook een een leuk verslag; stuur het naar [email protected] (liefst met foto) en dan komt de volgend keer misschien jouw verhaal wel 'In the picture').

Lara Bosch

3-4-2016 @ 14:55:00 |Alec