Hapdag bij de Almeerse

Nieuws afbeelding 23-3-2016 Bescherm je gebit en gééf je op voor een professionele gebitsbeschermer!!

Donderdag 24 maart 2016 is er gelegenheid op de club om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer of uw huidige bitje aan te laten passen indien nodig.

SPTL en orthodontist L. Noverraz  zijn aanwezig van 18.30-20.30 uur, u kunt vrij binnen lopen in het clubhuis. Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is reeds uitgeprint en u ontvangt na het aanmelden meer informatie.

Aanmelden  doet u via:  http://shop.gebit.nl

Er zijn gebitsbeschermers voor melk gebit, wissel gebit, beugels, uitgewisseld gebit en reserve gebitsbeschermers (boil- and- bite)
Speciaal voor kinderen in de wissel fase sparen wij ruimte uit in de bitjes voor de tanden en kiezen die nog moeten doorkomen waardoor de gebitsbeschermer lange periode blijft passen.

Download de flyer (zie Bijlage) voor met alle informatie en type gebitsbeschermers.
Bijlage