Even voorstellen:

Nieuws afbeelding 21-2-2016

Het nieuwe bestuur is gepresenteerd. Wij zetten het bestuur nog even voor jou op een rij:

Rob Bakker
Na twee jaar als vice-voorzitter en bestuurslid tophockey is Rob tijdens de ALV gekozen als Voorzitter.Hij is nu verantwoordelijk voor het ‘Algemeen bestuur en heeft daarnaast de onderwerpen ‘Gedrag & Vertrouwen’ en ‘Jeugdbestuur’ onder zijn hoede. Rob is al 16 jaar actief op de club, als vader van drie hockeyende zonen waarvan er nog 1 actief is, en manager van diverse jeugdteams en coach/begeleider van breedteteams. Tevens heeft hij samen met Alex Verga de gedragscode ontwikkeld en uitgedragen. Hieruit is de commissie gedragscode ontstaan.

Joris Geerdes
Al meer dan 17 jaar komt Joris bij de Almeerse over de vloer. Was het niet als veteraan dan wel voor zijn zoon en dochter. Toe aan een nieuwe bestuurlijke uitdaging heeft Joris deze gevonden in de rol van Secretaris. Daarnaast is hij tevens verantwoordelijk voor de onderwerpen ‘Tucht, Seahoc en de Vrienden van Almeerse’.

Hanneke Broos
Lid van de Almeerse sinds 1989 en met een dochter in de MA1, behoort Hanneke ondertussen tot het interieur van de club. Haar twee zonen hebben de jeugd bij de Almeerse gehockeyd.Na jarendiverse teams te hebben begeleid, wil Hanneke zich graag breder voor de club inzetten.

Met de onderwerpen‘HR, Vrijwilligersbeleid, Ledenbeleid en Ledenadministratie’in haar portefeuillehoopt ze een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkelingen binnen de club.

Peter Boerhof
Naast zelf zes jaar als Veteraan te hebben gespeeld bij de AHC heeft Peter ook diverse teams ondersteund als coach/begeleider en als scheidsrechter. Op dit moment heeft hij een dochter in Jong Dames 1, MC1 en een zoon in de JA3. Met wat meer ruimte in zijn agenda wil Peter graag een actieve en positieve bijdrage leveren aan de club. Verantwoordelijk voor ‘Accommodatie, Bar en Evenementen’ wil hij de AHC "the place to be” maken voor feesten, toernooien en gezelligheid.

Maurice Becker
Als voormalig trimhockeyer, clubscheidsrechter en scheidsrechter-begeleider, heeft Maurice de nodige voetstappen liggen bij de Almeerse. Daarnaast speelt zijn zoon in de A1 en vervult hij zelf alweer drie jaar de rol van voorzitter van de Sponsor Commissie.

Met als doel om de club nog meer op de kaart te zetten en de mooie sportieve successen van onze leden optimaal te benutten is hij benoemd tot bestuurslid ‘Communicatie, Sponsoring en Marketing’

Rinus Welleman
Een vertrouwd gezicht die al sinds 2003 over de vloer komt en een dochter in de A1 en een zoon in de C2 heeft spelen. Als zittende bestuurslid vervult Rinus sinds 3,5 jaar de trouwe rol van Penningmeester. Zijn ambitie; het gezond houden van de Almeerse Hockeyclub van Breedte- tot en met de Top!

Commer de Geus
Na vele jaren begeleider te zijn geweest van diverse jeugdteams, is Commer tegenwoordig de coach van Heren 2. Zijn drie kinderen zijn ook fanatieke hockeyers welke spelen in de teams H2, JA1 en MA1. Ook Commer is zittend bestuurslid en is daarbij verantwoordelijk voor ‘Hockey Technische Zaken’. Zijn ambitie hierbij is het verder vorm geven aan het technisch kader en de visie op sportbeleving.

Joest Straat

21-2-2016 @ 21:18:33 |Succes en vooral veel plezier allemaal!