header foto header foto header foto header foto header foto

Valentijnsfeest ‘Love was in the Air’

Nieuws afbeelding 14-2-2016

Neem een romantisch ingericht clubgebouw, zet daar een DJ in en nodig alle C & D jeugdteams uit. Wat heb je dan? Juist…één GROOT FEEST!! Want dat was het zeker! Samen met je vrienden en vriendinnen lekker dansen en meelallen met de muziek om daarna met z’n allen op de foto te gaan bij het LOVE HEART. Sommige van jullie hebben zelfs nog een leuke prijs gewonnen. Hoe leuk was dat? En…zeg eens eerlijk…ben je stiekem ook niet een beetje verliefd geworden op jouw Valentijn?

Bekijk snel de foto’s en beleef jouw leuke momenten nog een keer. Of kijk wat je hebt gemist en wordt alvast enthousiast voor volgend jaar. Ga naar www.almeerse.nl en log in. Daarna ga je naar ‘Club’ en vervolgens naar ‘Fotoalbum’.

Veel kijkplezier en tot volgend jaar!

Roosmarijn van Dijkhuizen

14-2-2016 @ 19:41:26 |Het was een super leuk feest!