VACATURES EVENEMENTENCOMMISSIE

Nieuws afbeelding 15-2-2016

Het bestuur van de Almeerse Hockey Club is op zoek naar een voorzitter en leden voor de evenementencommissie.

Deze commissie organiseert onder meer feesten en partijen, zoals o.a. als het aanstaande Valentijnsfeest, het vrijwilligersfeest, het Sinterklaasfeest et cetera, en zal wat het bestuur betreft ook nauw(er) -in een mogelijk meer faciliterende rol- betrokken worden bij de organisatie van toernooien, de diverse SuperSunday’s, de seizoensopening, de Grote Clubactie, de ouder-kind wedstrijden en andere vergelijkbare evenementen.

We zijn op zoek naar mensen die graag organiseren, overzicht hebben, de handen uit de mouwen willen steken, nauwkeurig zijn in het maken van afspraken en het verzorgen van de communicatie met de verschillende betrokken partijen.

De evenementencommissie is (mede)verantwoordelijk voor de jaarplanning, het (her)schrijven en bewaken van de diverse draaiboeken, het zoeken en begeleiden van vrijwilligers die de diverse evenementen willen ondersteunen en kunnen "draaien” en natuurlijk voor het bedenken, initiëren en ontplooien van inventieve en creatieve nieuwe evenementen.

Voor de evenementencommissie wordt nadrukkelijk ook een budgetverantwoordelijke penningmeester gezocht.

Ben je geïnteresseerd in het vervullen van een functie binnen de evenementencommissie van de Almeerse, neem dan contact op met Nienke Sondern via [email protected]

Alvast veel dank voor jullie enthousiaste reacties!