header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

bijeenkomst NOC/NSF Lang leve de sportouder!

Nieuws afbeelding 11-1-2016

Emoties zijn onlosmakelijk verbonden met de sport. Het leren omgaan met emoties tijdens de sport helpt de kinderen in het dagelijks leven. Goed kunnen winnen en verliezen is een kunst en beide zijn ervaringen waarmee je moet leren omgaan. De emotie die bij sport hoort kan voor prachtige momenten zorgen maar ook voor grote teleurstellingen.

Op de Almeerse Hockeyclub zien we kinderen graag met plezier sporten maar ook het maximale uit zichzelf halen. Hierbij willen we de ouders niet buiten spel zetten maar juist samen met de ouders op zoek naar een veiliger sportklimaat waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Kom dus ook naar de bijeenkomst van het NOC/NSF: Lang leve de sportouder!

20 januari, start om 20.00 uur in het clubhuis

Tijdens deze avond gaan we (ouders en technische staf) in op het sportplezier van de kinderen en de rol die ouders daarin kunnen hebben. Samen proberen we de vraag 'wat kan er verwacht worden van ouders langs de zijlijn?' te beantwoorden.

Jij komt toch ook!!