Deelname enquête

Nieuws afbeelding 19-11-2015
Bent u lid, vrijwilliger, sponsor, Vriend van Almeerse, fanatieke ouder langs de lijn of op een andere manier betrokken bij de Almeerse Hockeyclub én 18 jaar of ouder? Dan zou het fijn zijn als u maximaal 10 minuten de tijd heeft om dit onderzoek in te vullen. De resultaten van de vragenlijst worden vertrouwelijk behandeld en zijn volledig anoniem.

Ga naar enquête,  https://goo.gl/MR2yV9 (copy link en plak in webbrowser)

Achtergrond informatie:
Mijn naam is Jamy de Ruijter, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Amsterdam.  Ik heb 14 jaar lang met heel veel plezier gehockeyd op de Almeerse Hockeyclub. Daarnaast ben ik een aantal jaren, met veel enthousiasme, actief geweest als trainer en coach op de club.

Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn HBO studie Vrijetijdsmanagement. Om mijn laatste studiepunten te halen moet ik een onderzoek uitvoeren. Op het moment dat ik te horen kreeg dat ik zelf een onderwerp mocht kiezen, dacht ik direct aan een onderzoek op mijn oude, vertrouwde club, de Almeerse Hockeyclub.

De enquête is gericht op de volwassen leden en betrokkenen van de Almeerse Hockeyclub, ook wel achterban genoemd, waar u een belangrijk deel van uitmaakt. De enquête zal worden afgenomen onder de ouders/verzorgers van de jeugdleden en seniorenleden vanaf 18 jaar. Door middel van dit onderzoek probeer ik onder andere het profiel van de achterban van de Almeerse Hockeyclub in kaart te brengen.

Om mij te helpen afstuderen vraag ik u om maximaal 10 minuten van uw tijd om de enquête in te vullen. De door u verstrekte gegevens zullen uitsluitend voor dit onderzoek gebruikt worden. Ook worden de resultaten van de vragenlijst vertrouwelijk behandeld en deze zijn volledig anoniem. Indien u bereid bent mee te doen aan het onderzoek, verzoek ik u vriendelijk om via onderstaande link de vragenlijst te openen en de vragen te beantwoorden.
Er zijn geen goede of foute antwoorden.

Het onderzoek zal niet worden gepubliceerd. Mocht u interesse hebben kunt u contact met mij opnemen op het volgende e-mailadres: [email protected]

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Jamy