Voorzitter Bas Bonhof heeft in het bestuur kenbaar gemaakt om tijdens de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering zijn bestuurstaken neer te leggen.

Bas heeft aangegeven dat hij meer tijd nodig heeft voor zijn bedrijf en daarnaast een betere balans zoekt tussen zakelijk en privé. Veranderingen binnen de club vragen ook de aankomende periode veel aandacht en energie en dit is dan ook steeds moeilijker voor hem om te combineren met zijn zakelijke en prive omgeving.

Bas was gedurende 3 jaar voorzitter van de communicatiecommissie en trad daarna toe tot het bestuur waarin hij 4,5 jaar actief was. De laatste 2 jaar als Voorzitter.

Ook Joest Straat zal tijdens de Algemene Leden Vergadering zijn bestuurstaken overdragen. Joest is ruim 5 jaar actief geweest binnen het bestuur. Meer dan 3 jaar als Secretaris en daarna als bestuurslid Communicatie, Sponsoring en Bar.

Er is binnen het bestuur dus behoefte aan versterking. Binnen het bestuur was al de vacature Accommodatie en Exploitatie vacant. Heeft u interesse om binnen het bestuur van de Almeerse Hockey Club actief te zijn? Heeft u enige bestuurlijke ervaring, enthousiasme en passie voor de Almeerse? Stuur dan een bericht naar [email protected] almeersehockeyclub.nl

Namens het bestuur,

Rob Bakker, Vice Voorzitter