header foto header foto header foto header foto

In de Picture: Oefenwedstrijd MD2 - MC4

Nieuws afbeelding 27-10-2015
Almere, 24 oktober 2015. De MD2 en de MC4 spelen een oefenwedstrijd tegen elkaar op veld 3. Er heerst een gezellige sfeer onder de teams en ook bij de ouders. De wedstrijd start om 11:00 uur. Al snel komt de MD2 op voorsprong. Binnen twee minuten maakt Sarah van de MD2 een goal. Niet heel erg snel daarna wordt er nogmaals gescoord door de MD2, ditmaal door Fenna. De MC4 heeft op dat moment het nakijken. Maar dan verandert er toch iets in de wedstrijd. De MC4 neemt meer het initiatief en door een assist van Daphne krijgt Lotte van de MC4 de kans een punt te scoren. Na ongeveer 15 minuten staat het 2-1 voor MD2 en zo gaan zij dan ook de rust in. Na de rust weet Sophia met haar backhand voor de MC4 snel een doelpunt te maken. De kansen voor beide teams zijn dan weer helemaal gelijk. Er volgen kansen voor beide teams. Beide keepers hebben zeker wat doelpunten kunnen voorkomen. De MC4 krijgt in de tweede helft enkele strafcorners toegekend. Uit twee van die strafcorners weet Roos na een assist van Alyssa voor de MC4 te scoren. Na deze treffers neemt de MC4 de overhand en wordt er nogmaals door Roos gescoord. Een laatste punt wordt uiteindelijk nog gemaakt door Sophia. Na het eindsignaal, geven de meiden elkaar een hand en bedanken elkaar en de scheidsrechters voor het spelen.  En eigenlijk doet de eindstand er niet zo toe. Wat belangrijker is dat beide teams terug kijken naar een fijne en sportieve oefenwedstrijd en helemaal klaar zijn voor de competitie!