header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Vacature Sponsorcommissie

Nieuws afbeelding 15-6-2016

Sponsoring is een essentieel onderdeel van De Almeerse Hockeyclub. Onze business club telt momenteel meer dan 60 leden. Met het oog op de aanhoudende groei van het aantal sponsoren zijn wij op zoek naar twee extra vrijwilligers.

Huidige vacatures:
- algemeen lid sponsorcommissie (events)

- algemeen lid en facturatie/invordering sponsorgelden (in overleg met penningmeester)

Met deze functies is een tijdsbesteding van gemiddeld drie uur per week gemoeid. De sponsorcommissie komt 1 keer per maand bij elkaar om de lopende sponsorzaken te bespreken en initiatieven te ontplooien. Daarnaast ben je aanwezig bij evenementen die door de commissie worden georganiseerd. Uiteraard is hier enige tijd mee gemoeid, maar dit weegt zeker op tegen het plezier om samen iets voor de club te kunnen doen.

Zoals vastgesteld door het Bestuur van de Almeerse is deelname van een commissie gedurende een heel seizoen goed voor teruggave van een (1) barborg.

Lijkt het je leuk om in een gezellig team een bijdrage te leveren aan de vereniging? Neem dan contact op met Maurice Becker, Voorzitter, via 0652043008)of [email protected]