Bar

#HHH Informatie

Nieuws afbeelding 20-10-2015

‘Leuk, een feestje’ denk je misschien…nou dat is maar hoe je het bekijkt. Dat clubgebouwtje van jullie hebben we namelijk…hoe zal ik het zeggen…een beetje aangepast!! Wat ooit zo vertrouwd leek is niet meer. Nou…niets is wat het lijkt!

We hebben ook een paar "vrienden” uitgenodigd die jullie avond een beetje komen "opleuken”. Zijn ze dood? Zijn ze levend? Je weet het niet. Weet je wat ze lekker vinden? Vers maar vooral goed doorbloed vlees! Daarom laten ze jouw tere hockeyhartje overuren draaien. Kalm blijven dus! Maar jullie schuimpies zijn toch niet bang voor een beetje bloed of een paar rondslingerende ledematen? Misschien zijn ze wel van je teamgenoot!?
So what…daar kreeg je toch nooit een bal van toegespeeld.

En dan dat heerlijke geluid van een kettingzaag…dat hoor je nog wel paar dagen…in je slaap! En die kist…die stond daar toch nooit? Het lijkt wel een… Kijk er maar even in.

Mochten je ouders moeilijk doen, vertel ze maar dat het ook een heel leerzaam feestje is. Want wat onze vrienden allemaal kunnen met een hockeystick! Echt heeeeel…creatief.

Whoeehahahahahaha
Durf je nog? En speel jij in een A,B,C of D jeugdteam?

Kom dan op zaterdag 31 oktober naar het Horror Hockey Halloween.
Het bloed vloeit al om 20:00 uur en stelpt weer om 01:00 uur. Dit met uitzondering van de D-jeugd. Zij dienen uiterlijk 22:30 uur opgehaald te zijn. Als er nog iets van over is tenminste.

Oh, en heb jij nog een vriend of vriendin waar je graag vanaf wilt, neem die dan rustig mee! (1 slachtoffer per persoon)

Meld je aan door in te loggen op de website:
* ga naar ‘Club’ – ‘Evenementen’- ‘Horror Hockey Halloween’
* verander ‘Onbekend’ naar ‘Aangemeld’.
* geef bij opmerking door of je nog een slachtoffer meeneemt.

De entreeprijs bedraagt € 4,00 per persoon en dient contant te worden voldaan bij het betreden van het slagveld.

P.s.: Neem voor de zekerheid schoon ondergoed mee. Misschien ben je toch minder stoer dan je denkt.

Tess van Oosten

28-10-2015 @ 14:08:15 |hoeveel moet een intro betalen?

Pim van den Boogaard

30-10-2015 @ 20:47:52 |Ook €4,-