In the Picture: MA6

Nieuws afbeelding 30-9-2015

Afgelopen zaterdag mocht MA6 voor de tweede keer dit seizoen aantreden tegen Spandersbosch MA4. De eerste wedstrijd was met 5-0 verloren, maar ondanks dit verlies begonnen de dames vol goede moed aan de return wedstrijd. En terecht, want al na een paar minuten stond het 1-0 voor Almere. Hierna begon Spandersbosch wat beter te spelen en werd het net voor rust 1-1.

In de tweede helft begonnen onze dames goed maar kregen ze toch een doelpunt tegen; 1-2.  Gelukkig maakten ze snel weer gelijk. Na de gelijkmaker werd Spandersbosch beter en scoorden ze nog 2 maal. De 3 punten gingen mee naar Hilversum..

Al met al heeft MA6 deze wedstrijd een stuk beter gespeeld dan de eerste wedstrijd, ze raken elke week beter op elkaar ingespeeld. Volgende week gaan ze weer voor de overwinning!