header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Zaterdag 12 september met het hele team op de foto!

Nieuws afbeelding 10-9-2015

Albert Heijn heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Albert Heijn is ervoor gekozen om binnen onze club de volgende leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

- V-jeugd

- F-jeugd

- E-jeugd

- D-jeugd

- C-jeugd

- G-spelers

De droom van deze Almeerse HC-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf  en andere leden zijn vanaf 26 oktober verkrijgbaar bij Albert Heijn Markenpoort in Almere-Haven. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Er zijn al eerder foto’s gemaakt en aanstaande zaterdag 12 september zal een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie om nog meer leden op de foto te zetten. Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld. Er is rekening gehouden met aanvangstijden van wedstrijden, zodat je maar een kwartiertje eerder op de club hoeft te zijn. Ook de uitspelende teams kunnen nu voor één keer op de club verzamelen om zo met het hele team op de foto te gaan. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Ben je niet in gelegenheid om op het voor jou aangewezen moment aanwezig te zijn, loop dan binnen op één van de inloopmomenten op het fotografieschema.

Bijlage