In de Picture: Oefenwedstrijd MD6 – MD7

Nieuws afbeelding 3-9-2015

Afgelopen zondag speelden niet alleen Dames 1 en Heren 1 een oefenwedstrijd. Ook de meiden van de MD6 en MD7 speelden die dag tegen elkaar. Voor MD6 was het de 2e oefenwedstrijd van het seizoen, voor MD7 de allereerste wedstrijd op een groot veld. Er werd heel fanatiek en vooral sportief gespeeld. Vooral de eerste helft was spannend en kreeg de MD6 veel kansen, maar omdat de keeper van de MD7 goed stond te keepen was het met rust nog 0-0.

In de tweede helft bleef MD6 volop aanvallen en scoorden zij maar liefst 5 maal! MD7 wist desondanks enkele keren gevaarlijk uit te breken maar kwam helaas niet verder dan een bal op de paal (wat natuurlijk nog veel moeilijker is dan scoren). Na de wedstrijd werd er nog even gezellig gezamenlijk wat gedronken bij de club.

Wil je met jouw team ook een mooie fotocollage van een wedstrijd voor op de site?
Neem dan contact op met de communicatiecommissie ([email protected] almeersehockeyclub.nl).

Bijlage

Regensy Schenkers