header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Aanvullende informatie 9 augustus

Nieuws afbeelding 8-8-2015
* bereikbaarheid 
-  Helaas heeft Rijkswaterstaat wegwerkzaamheden aangekondigd, aan de A1 tussen Diemen en Muiden. Lees verder
- Hoewel er geen andere activiteiten zijn bij aangrenzende sportclubs, dient u rekening te houden met beperkte parkeergelegenheid op sportpark ‘Klein Brandt’. Lees verder
- Woont u in Almere? Wees slim en kom op de fiets. Onze fietsenstalling is tijdelijk verplaatst naar veld 5

* toegang
- De poorten gaan om 12.00 uur open. 
 - Bij de entree worden de tickets gescand, waarmee u toegang krijgt tot het complex. Het scannen kan alleen plaats vinden vanaf papier, het werkt NIET vanaf uw telefoon. Print thuis uw tickets, want alleen een geprint exemplaar van het ticket geeft toegang tot de interland Nederland – Ierland. 
- Het gehele complex is toegankelijk, met uitzondering van enkele gedeelten van het clubhuis; de kleedkamers zijn niet toegankelijk, de toiletten zijn tussen 12.00-12.15 uur en gedurende de rust gereserveerd voor de spelers van het Nederlands- en Iers elftal en het balkon is alleen toegankelijk voor pers, sponsoren en genodigden.  
- De bar is natuurlijk voor iedereen toegankelijk, maar geen 18 jaar, geen alcohol! 

* langs de velden
- Om er een gezellige dag van te maken hebben we geen vuurwerk nodig. Dus geen vuurwerk op of rond het complex van de hockeyclub. Bengaals vuur mag, maar is alleen voorafgaand aan de wedstrijden toegestaan. Zorg er altijd voor dat men geen hinder heeft van het Bengaals vuur. Lees verder 
- De Almeerse Hockey Club is blij u te kunnen ontvangen in een schone omgeving. Wij hopen dat u actief meewerkt aan het schoonhouden van ons complex en afval gooit in de afvalbakken. De afvalbakken mogen daarom ook niet gebruikt worden als staan-of zitplaats.