header foto header foto header foto header foto header foto

MAAK ONDERDEEL UIT VAN IETS UNIEKS!!

Nieuws afbeelding 25-7-2015

Het nieuwe seizoen gaat op de Almeerse Hockeyclub spectaculair van start. Op zondag 9 augustus speelt het Nederlands Elftal ter voorbereiding op het Europees kampioenschap om 13:00 uur tegen Ierland. Een geweldige gelegenheid om wereldhockey op je eigen club te zien.

Om dit evenement te organiseren hebben we nog wel een flink aantal vrijwilligers nodig. Dus wil je helpen bij bijvoorbeeld de entree, opbouw, muntenverkoop, dienst bij de toiletten of afbouw, stuur dan snel een e-mail naar [email protected]. Er zijn diensten van 10:45-15:00 en van 14:45-19:00 uur. En 2 diensten betekent dat je je barborg voor seizoen 2015-2016 weer hebt terugverdiend.

Wees erbij en meld je aan!

Karin Jolie

25-7-2015 @ 16:27:50 |Meld je aan, zonder vrijwilligers kunnen wij het niet organiseren. Dit mag je niet missen👍